Вище хмар: як пройшов фестиваль повітряних куль в Кременчуці

17.10.2021, 11:02 Переглядів: 8 020

  

Після численних переносів «?Монгольф'єрія» врешті-решт завітала до Кременчука

Мешканці міста чекали на фестиваль повітряних куль «?Монгольф'єрія» понад три тижні. О 16.00 16 жовтня перша куля розміром з п'ятиповерхівку піднялася над полем стадіону «?Кредмаш» - і свято почалося!

Міжнародний фестиваль повітряних куль «?Монгольф'єрія» існує в Україні вже 12 років, але до Кременчука завітав вперше. Величезні кулі одна за одною злітали в повітря, і одразу їх оточували бажаючі на кілька хвилин здолати силу тяжіння та відчути себе справжніми повітроплавцями. А ті, хто залишився на землі, мали змогу влаштувати незабутню фотосесію.

Кременчужани могли не лише помилуватися неймовірним видовищем гігантських повітряних куль, що неквапно плили в повітрі на 30-ти метровій висоті, а й на власні очі побачити, як надувають кулі за допомогою вентиляторів. Організатори подбали про безпеку надто допитливих гостей: з динаміків постійно лунали попередження, а охоронці пильно стежили, аби ніхто не підходив до канатів у момент, коли куля здіймається в повітря.

Звісно, не обійшлося без смаколиків і розваг для дорослих та малечі. Запальний діджей додавав драйву, а на полі працювала команда аніматорів: казкові персонажі закликали взяти участь в цікавих конкурсах та іграх. Завітав до кременчужан і гість з Північного полюсу - справжній білий ведмідь! 

Безумовно, «?Монгольф'єрія» справила незабутнє враження на всіх, хто завітав цього дня на стадіон «?Кредмаш». Сідало сонце, а повітряні кулі велично плили над стадіоном, даруючи посмішку кожному, даючи шанс доторкнутися до мрії...

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх