Кременчужанам повернули гарячу воду, виняток – центр. А у вас вже йде гаряча? (додано)

13.10.2021, 15:40 Переглядів: 8 325 Коментарів: 1

 

Подали теплоносій – і ввімкнули гарячу

Разом з початком опалювального сезону і пуском теплоносія по магістральних трубах кременчужанам повернули гарячу воду. Відучора, з 23.00, гаряча пішла по трубах споживачів КП «Теплоенерго» (це Крюків, Занасип, Раківка).

Сьогодні, 13 жовтня, гаряча вода вже повернулася на Молодіжний, розповіли мешканці мікрорайону. За повідомленням ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ», яка обслуговує лівобережжя, з 13 жовтня гаряче водопостачання відновлюється в усіх мікрорайонах, крім центру.

«Інформацію стосовно відновлення послуги з постачання гарячої води в центральній частині міста буде надано додатково», - говориться у повідомленні компанії.

Про причини затримки у центрі не інформують – проте відомо, що у центрі (зокрема, на вулиці Шевченка) йдуть ремонтні роботи на тепломережі.

Відновлення гарячого водопостачання стало можливим, коли по магістральних трубах пустили теплоносій у зв’язку з пуском опалення у закладах соцсфери.

Додано

Читачі вже звертаються до нас і повідомляють, що обіцяна теплопостачальниками гаряча вода з'явилася не всюди. Зокрема, на Молодіжному, у будинку на вулиці Лесі Українки, 61/2 її досі чекають. У таких випадках слід звертатися до керуючих компаній (або правління ОСББ) - вони відповідають за мережі будинків. Як повідомив Віктор Волик, заступник директора керуючої компанії «Житлорембудсервіс», у будинку на на вулиці Лесі Українки, 61/2 (це 14-поверхівка) йде запуск бойлерної та підкачувальних насосів - і гаряча незабаром з'явиться. 

Віктор Волик просить споживачів, чиї будинки обслуговує «Житлорембудсервіс», писати на вайбер компанії, якщо у будинку є проблеми із запуском гарячої води. Компанія ЖРБС реагуватиме на  звернення: 067-403 50 97 (Viber)

А у вас вже йде гаряча з крану?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

12
13 жовтня 2021 16:16

На Шевченка постоянно роют в любое время года.А центр "привилегированный"-у всех отключают воду на месяц а центр на 2 с хвостиком.Еще покойный О.Бабаев прорабатывал вопрос чтоб не отключать так надолго.Это проблема города как и не рабочие ливневки на Первомайской.Судя по тому когда и как разрыто-воду горячую центр увидит не скоро.


28 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх