Ідеї подарунків на 14 жовтня чоловікам

8.10.2021, 17:00 Переглядів: 4 145

 

День захисників та захисниць України – справді видатне свято, яке безпосередньо стосується багатьох кременчужан. Це свято мужності, патріотизму та незламної сили духу, яка здолає будь-яку загрозу на шляху до вільної та незалежної України. І в цей день ми вшановуємо подвиг наших захисників та захисниць.

Якщо для жіночої половини українського воїнства підібрати подарунок трохи легше – адже жінка завжди залишається жінкою, - то знайти гідний подарунок чоловіку буває не просто: політ фантазії часто зупиняється на горезвісних шкарпетках та дезодоранті. Саме для тих, у кого виникли такі труднощі, ми підготували невеличкий гайд. До речі, більшість варіантів потішать не лише чоловіків, а й жінок, які боронять від ворога нашу Батьківщину.


«?Козацька Броварня»

Одним з кращих подарунків коханій людині, безумовно, стане смачна їжа та гарний вечір. Тим паче, якщо це - їжа для Справжніх Козаків!

Ми знайшли для Вас таке місце, в якому сучасні козаки та козачки смакують живе крафтове пиво і частуються смачними різноманітними стравами, що нагадують про козацьке минуле. До того ж, вся їжа приготована справжніми майстрами української кухні!

Меню закладу не залишить байдужим нікого, адже перелік страв, якими можна поласувати, справді величезний.

У «?Козацькій Броварні» пропонують широкий асортимент страв - від обідів до десертів. Тут є страви, приготовані на вогні, смачні ковбаски власного приготування, різні смаколики, супи, апетитні салати, хрусткі чебуреки, безліч страв до пива. В меню завжди присутні нові пропозиції від шефа.

Запалити вогники драйву та гарного настрою допоможе не тільки жива музика, а й різноманіття напоїв: крафтове пиво, заморські та козацькі настоянки, горілка, вина.

Також ресторан має подарункові сертифікати, які стануть гарним сюрпризом до будь-якого свята!

Поринути в затишну атмосферу козацького куреню ви зможете в ресторані «?Козацька Броварня» , що знаходиться за адресою:

Кременчук, вул. Соборна 16/9

тел: +38 068 068 97 77

Ресторан легко знайти у соціальних мережах:

 



«Рай Рибака»

Магазин працює на ринку товарів для рибальства понад 10 років і має надійну репутацію, що пройшла перевірку часом. Тут можна знайти понад 10 000 найменувань якісних знарядь та товарів, пов’язаних з риболовлею!

Не розгубитися в такому різноманітті та обрати те, що потрібно саме вам, допоможуть досвідчені спеціалісти – адже в магазині працюють завзяті рибалки, серед яких багаторазові призери і чемпіони обласних і всеукраїнських змагань. Є тут навіть учасник Чемпіонату світу рибної ловлі з човна! Вони допоможуть екіпіруватися до майбутньої риболовлі, походу чи навіть до сімейному відпочинку на природі, з радістю поділяться своїми знаннями та досвідом.

У магазині «Рай Рибака» є все для таких видів риболовлі: спінінг, фідер, матч, махова вудка, коропова ловля, ловля сома, підлідна рибалка. Тут без проблем допоможуть правильно налаштувати ехолот або GPS-навігатор.

Якщо є складності з вибором подарунку, то є гарна альтернатива - подарунковий сертифікат!

Адреса магазину: м.Кременчук, вул. Гагаріна 15 б .

Телефон: +38 067 403 31 14

Замовлення можна зробити і на сайті: rybray.in.ua

Або у Фейсбуці



«GREENTour»

Компанія «GREENTour» пропонує катання на квадроциклах по захоплюючим, цікавим маршрутам різної протяжності та складності.

Взяти квадроцикл напрокат і отримати незабутні емоції - це розвага для будь-якого віку, яка не залежить від погоди або пори року. Адже хто не мріяв промчати на швидкості по бездоріжжю, долаючи ями та схили?

Спеціалісти «GREENTour» розробили маршрути як для тих, хто вперше сів за кермо, так і екстремальні, підвищеної складності, для досвідчених водіїв. Тут знають, що запропонувати і сім’ї з маленькими дітьми, і молодіжній компанії, яка давно мріяла влаштувати веселі «покатушки».

Оренда квадроциклів - це задоволення на тлі неймовірної краси пейзажів і чистого повітря. Прогулянки бездоріжжям та схилами соснового лісу гарантують море позитиву та яскраві емоції, а на згадку про подорож кожен отримає незабутні враження й гарний настрій.

Завдяки «GREENTour» за враженнями не потрібно далеко їхати!

Компанія може запропонувати подарункові сертифікати, які допоможуть влаштувати близькій людині незабутній сюрприз. Емоції – це найоригінальніший з можливих подарунків, який стовідсотково запам'ятається на все життя!

В наявності маються подарункові сертифікати ,які стануть гарним подарунком до Вашого свята ,або свята близьких чи друзів.

З радістю вас чекаємо за адресою: Кременчуцький район, с.Новоселівка, вул.Миру, 105

Замовити сертифікати та з'ясувати будь-яку інфо ви можете за телефоном: +38 096 958 52 81

або написати нам на сторінках соц.мереж:

 



«Парфумерна лавка»

У магазинах «Парфумерна лавка» попонують ексклюзивну розливну парфумерію класу люкс і преміум, яка підкреслить ваш унікальний образ.

Особливість парфумів, які тут пропонують - те що вони повністю синтетичні. Така парфумерія вирізняється більш яскравим і одночасно тонким ароматом, який має яскравий шлейф та додатково розкривається при контакті зї шкірою.

Синтетичні парфуми дозволять відчути усі нюанси запаху та насолодитися улюбленими ароматами.

Ще одним безумовним плюсом такої парфумерії є те, що вона ретельно очищена і не викликає алергічних реакцій.

Весь товар, представлений у «Парфумерній лавці», належним чином сертифікований. До того ж він екологічний – адже жодна тварина не постраждала заради створення аромату!

Концентрація масел у парфумах 35%, і завдяки цьому аромат надзвичайно стійкій. Відчути його на одязі ви зможете навіть через 72 години!

Адреси магазинів: «Парфумерна Лавка» вул. Соборна 40/2 (з 11:00 до 19:00), «Парфумерна Лавка», «Езотеричні товари», вул. Соборна 9/16 (з 10:00 до 18:00)

Будь-яка інформація за телефоном: +38 098 767 42 87

Сайт : Anela.in.ua


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх