«Вирізали серце та частину легені»: вбивство кременчужанина намагалися приховати вибухом (додано)

22.06.2021, 19:58 Переглядів: 15 630 Коментарів: 7

  

Підозрюваному може загрожувати довічне ув’язнення

У Білогородці моряк холоднокровно вбив кременчужанина й намагався вибухом приховати наслідки.

Начальник Головного управління Нацполіціі Київської області Андрій Нєбитов повідомив подробиці вбивства. За його словами, 47-річний уродженець Кременчука загинув не внаслідок пожежі - йому перерізали горло, тричі вдарили ножем у груди, вирізали серце і частину легень.

Підозрюваний у злочині - 43-річний моряк, який мешкав неподалік. У нього є сім'я, яка живе в Севастополі. Чоловіка затримали в порядку ст. 208, йому готуються оголосити про підозру за двома статтями — умисне вбивство і знищення майна загальнонебезпечним способом.

Доповнено:

- На підозрюваного у вбивстві суд покладе всю відповідальність за вибух. Чоловіка вбили ножем, вирізали серце. Експерти скажуть, чи не скоїли цей злочин під впливом наркотичних чи алкогольних речовин, - зазначив в ефірі Україна 24 заступник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

За словами заступника глави МВС, якщо у підозрюваного є майно, що дозволяє покрити компенсацію для постраждалих від пожежі жителів будинку, то його можуть продати.

За офіційними даними, 21 червня в селі Білогородка Бучацького району Київської області в 5-поверховому будинку в квартирі на третьому поверсі стався вибух з подальшим горінням. Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю. Рятувальникам, які працювали на місці, довелося евакуювати 40 мешканців будинку. Двоє людей потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились. На місці вибуху знайшли тіло загиблого чоловіка, який, як з'ясувалося, був з Кременчука.

Наразі слідство триває. До його перебігу долучився навіть президент Володимир Зеленський, який вимагає встановити причини вибуху і надати всю необхідну допомогу постраждалим і тим, хто був евакуйований зі своїх квартир.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

220
1
23 червня 2021 10:26

В ролике на 1+1  сначала показали этого подозреваемого в наручниках, а потом в беседке, среди пострадавших от пожара... Это как?


2 1
735
23 червня 2021 10:40

Цитата: evgeniys

В ролике на 1+1  сначала показали этого подозреваемого в наручниках, а потом в беседке, среди пострадавших от пожара... Это как?

После того как 1+1 взял экслюзивное интервью по телефону у Стужук (топ блогер Украины), и которое Стужук в своем блоге потом опровергла, то новости на 1+1 (как и остальные каналы) смотрю "как читать сквозь строки", понять что случилось не вдаваясь в ихний сюжет. 


9 2
99
1
23 червня 2021 12:33

1+1 ещё та помойка


25 1
367
1
23 червня 2021 15:43

 мабудь за чаркой  спор был чей Крым или за кого дедвоевал ..


8 9
0
23 червня 2021 16:49

Цитата: vetalman

 мабудь за чаркой  спор был чей Крым или за кого дедвоевал ..

 

кто знает, обычно такие посиделки попроще заканчиваются. а тут морячок чересчур уж суровый.


8 1
604
24 червня 2021 09:37

Ви все ще вірите брехливим заявам геращенко?Якщо взяти і проаналізувати його заяви,то це відомство "розкриває",тобто призначає винних на наступний за злочином день.Це робиться для того,щоб втримати на посаді головного мента-авакова.А якщо до розслідування підключився нелох-вже призначений не сприсне,які б факти своєї невинуватості він не надав.

Я не хочу виправдати винного,просто справа Мельника,Ріфмайстра і багато інших це підтверджує.


4 4
0
24 червня 2021 16:49

Цитата: mangust-1

Я не хочу виправдати винного,просто справа Мельника,Ріфмайстра і багато інших це підтверджує.

А что не так по этим делам? Доказательств вины подозреваемых более, чем предостаточно. Непонятно почему суд до сих пор не отправил их на заслуженное наказание.


6 9

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх