Фонтан та заміна труб: які зміни потягне за собою вірменська церква

6.04.2021, 10:44 Переглядів: 6 572 Коментарів: 13

 

Церкву Української єпархії вірменської апостольської церкви планують побудувати біля «Амстору»

Неподалік «Амстору» планують побудувати церкву Української єпархії вірменської апостольської церкви. Згідно з проєктною документацією передбачено, що на території облаштують зону відпочинку з фонтаном та парковкою. Роботи будуть виконувати за рахунок ініціаторів будівництва.



 


На засіданні виконкому міський голова Віталій Малецький зауважив, що хочуть зробити культове місце для відпочинку кременчужан.


- Там мають з'явитися фонтан і лавки. Фактично відродити парк. Хочуть зробити культове місце для відпочинку всіх кременчужан. Є питання по переносу комунікацій, але вони за свій рахунок перекладуть заново комунікації, - додав мер.


 

На схемі праворуч знаходиться Амстор, зверху - залізна дорога. Помаранчевим позначено церкву, а фіолетовий прямокутник - недільна школа. Поруч з церквою передбачено парковку. Трохи вище по схемі фонтан з лавками та невисокими світильниками. 


Територія проєктування церкви поділяється на функціональні зони: вхідна, храмова, господарська.


 


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 13

0
6 квітня 2021 11:27

Армения ветировала продолжение мандата ОБСЕ в Украине

 


46 4
0
6 квітня 2021 12:05

Цитата: jondin

Армения ветировала продолжение мандата ОБСЕ в Украине

 

 

А еще на территории Армении размещены российские военные базы, да и не для кого не серкет, что Армения лояльна России. Но причем наши местные армяне к внешней политике армянских властей? Если община за свои деньги хочет облагородить парк, почему бы и нет.


23 31
1 031
6 квітня 2021 12:31

Там же уже , где то, ледовый дворец "стоит".


83 0
739
1
6 квітня 2021 13:05

 хай  облагороджують територію.  всерівно там пустир з бур,яном та камінням. так вони ж приведуть до ладу і збудують двометровий мур навколо. І простий мешканець туди не зайде. а. я пам.ятаю часи, коли ця територія була парковою зоною. в добротних деревах і з лавочками. Так, парк не був європейського зразку, але таки містом відпочинку він був. і дерева не так давали забруднювати повітря від Дормашівського підприємства. а, тепер його територію приватизували  звонкові, шаповалові та інші персони  в свої користування! І ніхто вже не може зайти та відпочити в тінечку. а, тепер ще й вірмени чималий кусень відвоюють.


47 6
680
6 квітня 2021 14:06

Колокола предусмотрены? А то эти **** с ведрами на головах, на Козацкой и Леси Украинки надоели долбить в колокола.

Эти все секты нужно как казино за город выселять.


31 14
0
6 квітня 2021 14:36

Картинка красивая, но, смотрю я на план и там же остаток зелени под строение церкви отдают. Где на плане фонтан и дорожки должны поместиться? Как вообще в зеленой зоне, отделающей завод от жилых домов, появились все эти постройки? Люди, что мы за терпилы?


43 1
106
6 квітня 2021 15:39

Для того что бы молится надо застроить парк ?...для церкви другого места, как в парке, никак не найти?... хотят строить церкви, пусть строят, но не в парках и не на площадях.... уничтожили один парк Билой...где та Била, кому она нужна а парка нет.. Амстором и генделыками уничтожили второй парк возле ЖД вокзала... на первой загнасыпи кортом уничтожили третий парк... как монголо-тарское иго прошлось по паркам..


44 0
0
6 квітня 2021 16:24

Цитата: ags

Картинка красивая, но, смотрю я на план и там же остаток зелени под строение церкви отдают. Где на плане фонтан и дорожки должны поместиться? Как вообще в зеленой зоне, отделающей завод от жилых домов, появились все эти постройки? Люди, что мы за терпилы?

взято из сети:

Предлагаю задуматься над этим известным изречением Петра Столыпина, а также над знаменитым изречением первого русского академика Михайла Ломоносова: «Народ, не знающий своего прошлого, не имеет будущего».

Чем эти слова важны для нас, живущих сегодня?

2 6
307
6 квітня 2021 18:12

Лично я - против

 


22 0
48
7 квітня 2021 06:55

Сектантів усіх мастей давно вже треба ставити на облік у спецзакладах, як і всіх інших людей з хворобливою уявою, бо вони не здатні адекватно мислити і сприймати інформацію щодо своїх казкових персонажів. І прибрати все це з міста, щоб всі нормальні люди (і особливо діти) у світській державі взагалі не знали про існування такого середньовічного  збочення. Жодних звукових ефектів (всі колокола прибрати), економічна діяльність - виключно через касові апарати, налоги - як для ігорного бізнесу. Місту потрібні нові доступні спортивні і дитячі майданчики, а також зони відпочинку, а не весь цей сектантський треш з бороданями у жіночих сукнях і увішаних золотом з ніг до голови


15 3
0
7 квітня 2021 09:52

культовое место отдыха для ВСЕХ кременчужан??? это как - место отдыха для культовых, религизных нужд? или "известное, модное, ставшее символом чего-то" smile

как по мне - хоть то, хоть другое как-то не очень подходит stuck_out_tongue_closed_eyes лично меня мысля пойти погулять в церковном дворике чужеродной секты не прельщает smile да и судя по забору который нарисован на плане, то общедостустым оно оно не будет. Помолятся с утра "неизвестные" инвесторы с своим кагалом, потусят около фонтана, закроют ворота на замок и адью smile 


15 1
89
7 квітня 2021 21:34

капец, посмотрел на проследний план - был парк и нет парка, все раздерибанили...
куда будку перенесут трансфоматорную??
случайно не с другой стороны Амстора поставят, где от парка три дерева осталось..
.. а я понял церкву поставят как раз там, где эти три дерева от парка и остались, получается спилят все оставшиеся от парка деревья


6 0
96
7 квітня 2021 23:12

Цитата: Saidis
судя по забору который нарисован на плане, то общедостустым оно оно не будет.

Забор на картинке - это, как я понимаю, забор "Гостинного двора". А так да... При присосавшемся к городскому бюджету Погребном с его "Гарди" ни одного нового дерева за годы не было посажено на уже практически пустыре, оставшемся от остатков парка. Это наводило на мысли, что место готовят под застройку.


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх