Співробітники «льотки» поскаржилися, що їх змушують віддати одноденну зарплату на підтримку чорнобильців

1.04.2021, 08:28 Переглядів: 7 526 Коментарів: 5

 

Нібито за відмову написати відповідну заяву лякають зняттям премії

Співробітники льотного коледжу ХНУВС поскаржилися, що з них добровільно-примусово вираховують одноденну зарплату у фонд підтримки чорнобильців. У середньому виходить, що з людей утримують близько 500 грн. А тих, хто відмовляється написати заяву на вирахування цих коштів, лякають тим, що їх залишать без премій.


Пресслужба льотного коледжу з посиланням на директора цього навчального закладу Руслана Яковлєва поінформувала, що це всеукраїнська акція до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи від Міністерства внутрішніх справ України. І таку пропозицію отримали усі працівники структур, підпорядкованих МВС. 


Тож на зборах співробітникам льотного коледжу запропонували у добровільному порядку написати заяву щодо стягнення коштів у Всеукраїнську професійну спілку Міністерства внутрішніх справ України. Директор разом із заступниками на зборах повідомили, що вже долучилися до акції та закликали й інших бажаючих це зробити.


- Ніхто нікого не змушував. Ніхто не утримував (кошти – ред.) без відома людей, адже не мають права, тільки за заявою людини, - прокоментували у навчальному закладі та заперечили той факт, що з людей зніматимуть премії.


ТЪ запитав у представників інших структур МВС, чи справді вони брали участь у цій акції. Пресслужба Кременчуцького міськрайонного управління ДСНС сповістила, що у кременчуцьких рятувальників не відраховували одноденну зарплату.


Натомість, як повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, до Нацполіції надійшов лист від голови Української асоціації «Чорнобиль» з проханням долучитися до благодійного заходу. А далі – то вже особисте бажання кожного поліцейського. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

229
1 квітня 2021 09:28

Что-то кажется, чернобыльцы помощи никакой не получат. Ранише хоть давали всем по 200 гривень, а сейчас кому дают помощь на годовщину - вдовам! Дело конечно хорошее, вдов поддержать, но живых-то тоже не забывайте, есть ликвидаторы, инвалиды Чернобыля. 


33 0
0
1 квітня 2021 09:46

...и снова люди дайте деньги....куда только не даём....волонтёрам, на операции, на собачек и ещё хрен знает куда...может хватит уж собирать и так с обнищавших людей?...зато наши управители и депутаты декларируют бешенные доходы - может пусть они помогут.


75 2
417
1 квітня 2021 11:17

Мабуть в рюкзаках вільне місце зявилося, треба заповнити.


16 1
106
1 квітня 2021 15:37

250000х500грн= 125000000 ... второй саркофаг в Чернобыле строить собирается или на рюкзаки не хватает?


22 0
367
1
2 квітня 2021 06:56

шо там ДБР еще не проснулось ? 


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх