«Кременчуцький ТелеграфЪ» не скасовує випуск газети через локдаун

6.01.2021, 11:33 Переглядів: 3 059 Коментарів: 1

 

Випуск газети опинився під загрозою через рішення уряду про посилення карантинних обмежень від 9 грудня. Проте вчора стало відомо, що КМУ вніс зміни у своє рішення, дозволивши продавати пресу

«Кременчуцький ТелеграфЪ» не скасовує випуск газети через локдаун. Жорсткі карантинні обмеження, через які розповсюдження преси опинилося під загрозою (відповідно до Постанови КМУ № 1236 від 9.12.20 року), триватимуть з 00 год. 8 січня по 00 год. 25 січня. При цьому уряд дозволив торгівлю лише певними групами товарів. Як і на початку карантину, обмежена торгівля товарами промислової групи — і попередня редакція Постанови унеможливлювала продаж преси.  

У №1 «Кременчуцького Телеграфа» від 6.01.21 року, який сьогодні у продажу, ми були змушені повідомити, що газета тимчасово припиняє вихід через рішення уряду про карантин.


Проте, коли наш перший у 2021 році номер вже відправився у друк, стало відомо, що уряд на позачерговому засіданні вніс зміни у Постанову КМУ № 1236, дозволивши продавати побутову хімію і друковану пресу під час посилених карантинних обмежень. Про це повідомив Укрінформ та інші всеукраїнські ЗМІ.


Офіційної публікації рішення Кабміну поки що немає – та ми його з нетерпінням очікуємо.


Наступний номер «Кременчуцького Телеграфа» вийде за звичним графіком, у четвер, 14 січня. Чекайте його у продажу! Дякуємо, що ви з нами, шановні читачі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
6 січня 2021 15:37

Почему про постоянные протесты в Лубнах не пишите больше? Живой пример и есть на кого ровняться. У нас в городе тоже газовых барых хватает. Как платёжки за Январь получим, может народ припомнит президенту его обещания о снижении тарифов в 2019 году. Нужно не в Киеве на майдане, а по всей Украине давить местных царьков.


21 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх