Відійшов у вічність відомий ексфутболіст «Кременя» Тіберій Корпонай

6.01.2021, 11:01 Переглядів: 5 064 Коментарів: 1

Тібер Корпонай на фото праворуч

Відомий ексфутболіст «Кременя» Тіберій Корпонай відійшов у вічність 5 січня на 63-му році життя. Про це повідомляє пресслужба Закарпатської асоціації футболу.

 

Тіберій Корпонай грав у складі «Говерли» (Ужгород), «Авангарду» (Рівне), «Карпат» (Львів), «Буковини» (Чернівці), «Торпедо» (Луцьк), «Приладист» (Мукачево), «Закарпаття» (Ужгород), «Кремінь» (Кременчук).

 

Тренер Тібер Корпонай на фото у верхному ряду ліворуч. Фото 1991 року

 

Тіберій Тіберійович тренерську кар'єру розпочав у Кременчуці, й у 1989 році став тренером «Кременя», згодом працював у «Миколаєві, «Карпатах» (Мукачево), ДЮСШ Мукачево.

 

Варто зазначити, що брати Тіберія Корпоная Іван та Адальберт також були відомими футболістами та виступали на професійному рівні. Зокрема, матч Вищої ліги «Кременя» з тернопільською «Нивою» увійшов у історію українського футболу як поєдинок, у якому брали участь троє рідних братів: на футбольному полі зійшлись двоє братів – Адальберт у складі «Кременя» та Іван у складі «Ниви», а ще один брат – Тиберій – керував діями однієї з команд («Кременя») як тренер.

 

Футбольна спільнота Кременчука та футбольний клуб «Кремінь» висловлює щирі співчуття родині та близьким Тіберія Тіберійовича.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

110
6 січня 2021 14:59

Помню пацанами лазили через забор стадиона Краз, смотрели на игру Кремня, только почему-то я думал что Корпонай играющий тренер был, а их оказывается двое было )


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх