Під мерією мітингували проти ресторанних обмежень

11.11.2020, 14:04 Переглядів: 5 386 Коментарів: 12

  

На акцію прийшов мер Малецький

11 листопада на площі Перемоги в Кременчуці відбувся мітинг підприємців та працівників закладів громадського харчування. Громадяни вимагають не обмежувати роботу кафе та ресторанів. На акцію зі своїми заступниками прийшов мер Віталій Малецький.


Ініціативу в діалозі взяли на себе два підприємці. Вони заявили, що писатимуть звернення до Малецького з вимогою дати бізнесу працювати. Мер відповів, що ці обмеження залежать не від нього, а від центральної влади. Також Малецький пообіцяв передати звернення від підприємців до Кабміну. Крім того, один із його заступників вимагає від власників кафе та ресторанів у листі зазначити, що вони гарантують дотримання карантинних правил у своїх закладах.


Закінчивши діалог із містянами, мер завів розмову про новий тролейбус із журналістами.


Після мітингу до редакції щодо деяких слів Віталія Малецкього звернулися представники креп-кафе «Corova». На акції мер заявив, що певний бар «Корова», як він сказав, «на вулиці Московській» (колишня назва вулиці Вадима Пугачова), працює без належного дозволу. У креп-кафе «Corova», що на проспекті Свободи, наголошують, що якщо ця заява Малецького стосується їхнього закладу, то вона є брехливою: за їхніми словами, вони діють на законних підставах.




Нагадаємо, сьогодні ТЪ писав про новоутворений маршрут сполучення Кременчука й Потоків.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Богдан Волошко Фото: Артем Коваленко Відео: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 12

0
11 листопада 2020 14:55

Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Стаття 42. Кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом.
...

Стаття 43. Кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується.
...

Стаття 56. Кожен має право на відшкодування за рахунок держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень.

Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.

За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.

Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
...

7 3
0
11 листопада 2020 15:01

Ну причем тут Малецкий?)


11 8
0
11 листопада 2020 15:02

Цитата: romix

Ну причем тут Малецкий?)

Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.


11 6
0
11 листопада 2020 15:08

Цитата: vortex
Цитата: romix

Ну причем тут Малецкий?)

Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.

Прекращайте статьями бросаться. А то я начну всю Конституцию цитировать наизусть


13 9
0
11 листопада 2020 15:20

Цитата: romix
Прекращайте статьями бросаться. А то я начну всю Конституцию цитировать наизусть

Когда те кто ходили митинговать её выучат(или хотя бы прочтут) то они поймут, что нет повода митинговать. Работайте как работали да и всё. Пусть издают сколько угодно распоряжений в кабмине о "карантине выходного дня". Они имеют для граждан Украины примерно такую же юридичсескую силу как постановление пиратов из Сомали о переименовании понедельника в воскресенье.


7 16
0
11 листопада 2020 15:48

Цитата: vortex
Работайте как работали да и всё.

Это до первого штрафа в 17000?


14 4
0
11 листопада 2020 15:53

Цитата: romix
итата: vortex Работайте как работали да и всё. Это до первого штрафа в 17000?

 

Стаття 365. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу

...

карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Пусть выписывают, не вопрос...


3 7
240
11 листопада 2020 17:51

Интересно, а наливайки к какой категории относятся - кафе или рестораны? smile  Их надеюсь тоже на выходные прикроют? smilesmilesmile


12 0
0
11 листопада 2020 20:29

Вирус гуляет полным ходом, а людям главное бары и клубы.


13 5
4 363
1
11 листопада 2020 20:48

Цитата: Dmitriys
бары и клубы.
то пока у поваров нюх не поотбивает вирусом, потом попустит


8 3
0
11 листопада 2020 21:07

Цитата: Dmitriys

Вирус гуляет полным ходом, а людям главное бары и клубы.

Цитата: zzzzzz

Цитата: Dmitriys
бары и клубы.
то пока у поваров нюх не поотбивает вирусом, потом попустит

сто пудов когда лдей начнут возле больнички штабелями ложите єти же красавци подымать начнут волну что все плохо и почему власть ни чего не делает. 


12 2
240
11 листопада 2020 22:13

не то что как прямой наезд на злачные места, но вот глядя на все эти карантино-ресторанные митинги, напрашивается анналогия. Вот вы знаете почему на самом деле мусульманам нельзя есть свинину? Коран и Магомет тут уверяю - никаким местом) Все очень просто - свинина быстро портится при жаре, температура плавления сальца и соответственно порчи мяса - ниже 30С, бараньего - 50С. Проще обьявить было на уровне религии поросяточек нечистыми и непотребными животными, чем потерять по причине пищевых отравлений половину своего плебса. Походу с карантином ситуация таже самая. Не только в Украине, кругом - усмирить ту часть человечества, которая считает что ей все ни по чем, нет никакого вируса, это все происки жидомассонов, но я им не поддамся и поэтому не заболею и никого вокруг не заражу. 


9 9

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх