28 випадків коронавірусу зафіксовано у Кременчуці за добу

20.04.2020, 20:54 Переглядів: 24 620 Коментарів: 6

Про половину випадків ми вже повідомляли протягом дня  

Сьогодні, 20 квітня, в Кременчуці зареєстровано 28 нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19 серед мешканців міста. Як повідомив мер Кременчука, про 14 з них він повідомляв раніше, інші результати надійшли з Полтавського обласного лабораторного центру протягом дня.


- 19 з 28 зареєстрованих випадків - це пацієнти та медичні працівники Кременчуцької центральної районної лікарні, що проживають в місті Кременчуці. Стан здоров’я більшості з них задовільний.


Наразі лікарі-епідеміологи та сімейні лікарі встановлюють можливі шляхи передачі інфекції та коло контактних осіб, вживають заходів щодо ізоляції хворих на коронавірусну хворобу.


В місті встановлені санітарні зони в районах проживання пацієнтів з COVID-19, проводиться щоденна дезінфекція будинків, дворів та місць громадського користування, розташованих в цих зонах. Нагадую про необхідність суворого дотримання умов карантину та правил особистої гігієни. Будьмо здорові! - написав міський голова Кременчука Віталій Малецький у вечірньому звіті.


Нагадаємо, що у зв'язку зі збільшенням кількості захворілих на коронавірус - збільшили межі та кількість санітарних зон. Тепер санзон у Кременчуці аж 16.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

642
21 квітня 2020 09:46

Вербна неділя "повертається"?


18 0
601
21 квітня 2020 10:01

Вчора випадково натрапив на канадський серіал "Епідемія", може писатись ще як "Хроніка епідемії". ДУУУУЖЕ раджу подивитись. 10 серій по 45 хв. Дуже гарно описаний процес виникнення, розповсюдження і боротьби з вірусом, аналога нашому. Там і відчай, і хоробрість, і спекуляція, і корупція, і паніка. можете для проби пару серій переглянути, а далі самі вирішуйте дивитись чи ні. Адже часу буде ще баагаааато - читав що готовиться подання про подовження карантину


8 0
0
21 квітня 2020 10:05

Цитата: Кавоман

Вербна неділя "повертається"?

нет, еще рано, это начало пика заболеваний, "вербна неділя", пасха и любители облизывать иконы продлят этот пик еще недели на две, похоже до конца мая будем на карантине сидеть


31 1
228
21 квітня 2020 11:17

Сколько на карантине не сиди - после окончания все-равно будет вспышка, вопрос лишь времени.


6 0
601
21 квітня 2020 11:53

Цитата: stronzo

Сколько на карантине не сиди - после окончания все-равно будет вспышка, вопрос лишь времени.

Буде, це безпорно, але виникне вона в основном за рахунок тих хто не ввів звичку тримати руки чистими, а морду захищеною. От якраз карантин дав змогу напрацювати і використати заходи безпеки в побуті. Хто цим не скористався - поплатиться здоров"ям, і, що саме гірше, як не своїм, так рідних і близьких.

Доречі. Про ізоляцію. Населення церкву святити не ходили, але бажання випити в колективі залишилось. Я з дочкою катався на велесипеді тим вечором, і чув як в багатьох дворах були гучні застілля з танцями, а в деяких і з гучними лайками


6 2
199
1
21 квітня 2020 12:05

Цитата: Werty
похоже до конца мая будем на карантине сидеть

до конца мая какого года уточните?


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх