Колишній ДАІшник організував викрадення судді та вів переговори з Кременчука

19.03.2020, 10:03 Переглядів: 7 381 Коментарів: 3

 

Таким чином чоловік хотів підзаробити

На одній із заправок Кіровоградщини працівники СБУ затримали чоловіка, який замовив викрадення судді. Про це інформує Служба безпеки України. За даними слідства, організатором викрадення є колишній начальник Олександрійського ДАІ УМВС України в Кіровоградській області. У такий спосіб даїшник вирішив покращити своє матеріальне становище.


Організатор, для втілення плану, знайшов у кримінальних колах Кіровоградщини виконавця. Виконавець мав викрасти суддю Вищого господарського суду у відставці. Суддя проживає у Києві. Після викрадення його мали утримувати в одному з київських гаражів.


Колишній ДАІшник хотів змусити дружину потерпілого - секретаря Верховного суду України - заплатити 300 тисяч доларів викупу. Гроші жінка мала передати через його спільника.


Правоохоронці зімітували у Києві викрадення «жертви». Аби замести сліди та уникнути викриття, організатор для переговорів придбав окремі засоби зв’язку і телефонував з Кременчука. Затримали замовника викрадення на одній із автозаправок на Кіровоградщині після отримання обумовленого викупу.


У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у вчинення злочину та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вказаного злочину.


Операція із викриття та затримання вимагача проводилась спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, ГУ Нацполіції та прокуратурою Кіровоградської області.


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: ssu.gov.ua
Теги: СБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
19 березня 2020 10:05

Ідіот, видно жезлом у свій час  голову набили


21 1
439
19 березня 2020 10:33

А может это Робин Гуд ))) ,накипело чудику то что судьи коррупционеры.


22 6
0
19 березня 2020 16:04

У него свисток в заднице))))

2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх