У Придніпровському парку «віддухопелили» головного патрульного Кременчука

5.07.2019, 09:32 Переглядів: 10 365 Коментарів: 1

 

Учора в Придніпровському парку дорослі та діти розважалися у компанії патрульних: сиділи у службових машинах, приміряли бронижелети й каски та вчилися самозахисту

4 липня у Кременчуці відзначали День Національної поліції. У Придніпровському парку свято для кременчужан влаштували працівники батальйону патрульної поліції Кременчука та Кременчуцького відділу поліції.


Поліцейських розваг у парку було вдосталь. Зокрема повнолітні кременчужани мали змогу відчути себе захмелілими без допомоги алкоголю. Спеціальні окуляри створювали відчуття нетверезості. У цих окулярах кременчужанам пропонували пройтися по кривій лінії. За успішне виконання водії отримували спеціальну наліпку.


 


Власний квест організував й велопатруль, який віднедавна охороняє вулиці Кременчука. Містянам пропонували подолати короткий маршрут, маневруючи між фішками. Переможцям давали брендовані браслети.


 


Також маленькі кременчужани мали змогу посидіти у службових машинах, приміряти бронежилети, покататися на катері та погладити службових собак. 


Керівник патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко провів короткий урок самооборони. Спочатку була розминка, потім - відпрацювання ударів. Після теорії була практика: діти підходили до Борзенка та старанно били кулаками в його долоні.


 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Євгенія Каблучка Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
5 липня 2019 12:45

Респект Патрульным!


5 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх