У Кременчуці представили нового керівника патрульної поліції

6.06.2019, 14:31 Переглядів: 12 054 Коментарів: 3

 

Старший лейтенант поліції Олександр Борзенко очолюватиме батальйон патрульної поліції Кременчука

Сьогодні, 6 червня, особовому складу та журналістам представили нового керівника батальйону патрульної поліції Кременчука Олександра Борзенка. Знайомство почалося з хвилини мовчання, яким вшанували 5-річного Кирила, у вбивстві якого підозрюють поліцейських. Потім журналістів привітали з професійним святом та перейшли до представлення нового керівника.


Зліва направо: Олександр Борзенко, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, начальник ГУНП в Полтавській області Андрій Замахін, начальник управління патрульної поліції в Полтавській області Віталій Мельничук


- ...Не буду багато розмовляти, буду діяти. Покажу роботу, ввірені мені задачі буду виконувати так, як того потребує керівництво. Мої двері постійно відкриті. Я готовий слухати ваші пропозиції: як громади і журналістів, так і особового складу. Я прийшов для того, щоб працювати. Працювати, налагоджувати взаємодію з громадою. Всі покладені задачі на даний підрозділ, по-перше - це мікрофлора у підрозділі. будемо працювати, будемо всі проблемні питання вирішувати відкрито, прозоро, сумісно з громадою. Всі ті проблемні питання, що є в даному регіоні, нас не лякають. Ми будемо працювати, - сказав Олександр Борзенко.


 


Олександр Борзенко родом з Маріуполя. Прийшов у патрульну поліцію з початку створення. Рік працював командиром роти, ще рік - командиром батальйону. Потім очолював посаду заступника начальника відділу в АР Крим та місті Севастополі. Неодружений.


Очільник кременчуцьких патрульних майстер спорту з боксу та тайського боксу, займається Кудо - сучасним бойовим мистецтвом. Професійно грає у футбол та баскетбол.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Євгенія Каблучка Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

96
6 червня 2019 14:39

Потім очолював посаду заступника начальника відділу в АР Крим та місті Севастополі. 

Хорошая работа! И как успехи на этой должности? Наверное, виртуально всю преступность в Крыму победил? ) Мне вот одно только интересно: этой виртуальной должностью его поощрили или задвинули на неё, чтобы не косячил там, где нужно реально работать?


18 13
604
6 червня 2019 14:48

Цитата: Trik-Trak
Потім очолював посаду заступника начальника відділу в АР Крим та місті Севастополі. Хорошая работа! И как успехи на этой должности? Наверное, виртуально всю преступность в Крыму победил? )

Зі спортивних досягнень у нього залік-100%.

А ось відносно служби в криму і севастополі якось тривожно-можливо,він там беркутом керував?


11 16
96
6 червня 2019 14:50

Цитата: mangust-1
А ось відносно служби в криму і севастополі якось тривожно-можливо,він там беркутом керував?

Вы читать умеете? Он "керував" крымской полицией тогда, когда уже не было ни беркута, ни Крыма в составе Украины, ни, соответственно, крымской полиции.


28 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх