„КВНом” займатися корисно

17.02.2006, 11:02 Переглядів: 1 352
Після виступу славнозвісної жіночої команди «Девчонки из Житомира», учасниці команди Марина, Тамара та Віка відповідали на запитання Молодіжної Редакції „Телеграфа”..

-Чому вас давно не видно на TV- екранах?
-Нам вистачило, що глядачі бачили нас на екранах сім років. Жодна команда не може похвалитися такою живучістю. Ми не розпадаємося, як то сказали б хіміки, на протони, нейтрони та інші елементи, а тримаємося вкупі, живемо та перемагаємо. А щодо телебачення, то ми вважаємо, що 1-2 роки побувати на ньому вистачить, щоб тебе запам’ятали. Постійно приходять нові команди - це нормальне явище. Ми ж заробляємо кошти на концертах, цим самим підтверджуючи, що залишаємось популярними. Для нас такі виступи, де є живі глядачі, набагато цікавіші, ніж телекамери. Краще піти з шоу-бізнесу відомими, аніж нікому не потрібними.
-Яке в українського „КВНу” майбутнє?
-Звісно ж, таке майбутнє є! 80% усіх  команд „КВН” – українські, які вміють дійсно кльово та дотепно жартувати. До того ж, існує Вища Ліга „КВН” Маслякова на Новому каналі та Інтері. Дуже приємно, що цього року наші команди гідно зіграли на фестивалі в Сочі.
-Але деякі талановиті команди чомусь ідуть з КВНу, наприклад, „95 квартал”...
-Та „95 квартал” і не пішов з „КВНу”. Просто вони паралельно займаються ще одним успішним проектом – „Вечірній квартал”. Просто кожен робить справу, яка на даний момент подобається.
-Ваші враження від фестивалю?
-Добре, що молодь вибрала для себе саме „КВН”, а не якісь дурниці типу наркотиків, алкоголю та ігрових автоматів, бо „КВН” це гра, що допомагає розвивати особистість.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх