„Отета тєма”!!! або „ВИЗГ” по-кременчуцьки

17.02.2006, 11:02 Переглядів: 1 695
11 лютого в міському Палаці культури пройшов І Всеукраїнський дитячий та юнацький фестиваль гумору „Волшебник Изумрудного Города” (скорочено – ВИЗГ)..

«ЧП Мінськ» на розігріві!

Найвеселіші жінки України „Девчонки из Житомира”

Те, що спільна справа об’єднує абсолютно різних людей, було доведено на фестивалі гумору ВИЗГ, який влаштувало у нашому місті педагогічне училище ім. Макаренка разом з громадською організацією „Канікула”. У залі зібралися глядачі звідусіль, з різними поглядами та вподобаннями. Та сміх єднав усіх, створюючи враження приємної, теплої, навіть, сімейної атмосфери в той час, коли на вулиці тріщав мороз. Того дня до Кременчука з’їхалися „школярі-КВНщики” з різних куточків України.
Так, це було видовищне дійство! Як казали його ведучі, «в цьому залі справді вибухнула бомба»! Першими на сцену вийшла команда «Нульовий варіант» зі словами, що недавно на цій сцені була команда „КВН” «ЧП Мінськ», так це вони, мовляв,  виступали у них на розігріві.
Команда „Центр-18” показала, що з будь-кого можна зробити „зірку”, аби лише продюсер був розумний. Потішили і лубенські „Кадри” своєю сценкою-пародією на відому програму телеканалу Інтер – „Караоке на Майдані”, де кожен намагався вирвати мікрофон у псевдо-Кондратюка та прогорланити своє „ля”. „Кактуси” з Черкас відрізнилися від усіх інших учасників розкутістю, відвертими репліками, та альтернативою „Новым русским бабкам” – Новими українськими дідами.

Несподіваний сюрприз

Київський „Центр-18” створює „талантіщ”

Теми для жартів були різноманітні: від «дорослих» про політику, до «дитячих» - про всілякі приколи, що відбуваються у стінах школи. Кременчуцький „Синдром” учив глядачів хімії, перетворюючи назви елементів з періодичної системи Мєнделєєва на більш зрозумілі кожному тінейджеру. Полтавська команда „Восемь девок – один я” розвеселила публіку своєю „китайською” школою, де навчали нових літер і слів.
Після виступу «Синдрому» та «Поки всі вдома» на сцені з’явилася телевізійна команда „КВН” «Девчонки из Житомира» на чолі з неперевершеною королевою „КВН” – Мариною Поплавською. Виступ гостей фестивалю став приємним сюрпризом. Це ж команда, що виступала на міжнародному рівні і відвідала величезну кількість концертних залів. Дівчата подарували присутнім море високоякісного гумору, а молодим „КВНщикам” показали добрий приклад.

«Отета нагребло»

З учасників особливо запам’ятався капітан команди «Бомба» Роман, який весело виплигував по сцені. Сам він себе охарактеризував так: «Мене лелека в дитинстві не приніс, він мене по землі протягнув!». Судячи з оплесків, він дуже сподобався публіці, особливо її жіночій половині. „Ромочка!!!” – лунало в залі. Олександрові Крачку («8 дівчат, один я») поталанило не менше, адже він - єдиний хлопець у дівочій команді. У конкурсі капітанів він намагався перекласти деякі фрази з сучасного молодіжного сленгу:
«Отета тєма» - дуже смачне тістечко
«Завтикав» - пропустив важливу подію
«Та шота прєдки буксуют» - я не піду сьогодні на дискотеку
«Разпєтлять» - вирішити дуже важливу дилему
«Ти шо грач?» - навіщо ти одягнув цей піджак?
«Отета нагребло» - наркотична речовина подіяла
У кінці фестивалю президія Смарагдового Міста, що складалася з поважних гостей на чолі з кременчуцьким мером, вручила пам’ятні дипломи та сувеніри всім учасникам. Ініціатор фестивалю директор педучилища Іван Гальченко зізнався репортерам, що залишився задоволений результатами. А ми всі будемо сподіватися, що цей фестиваль буде проводитися кожного року, бо це – справжня «ТЄМА»!!!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх