Сашко є парубок моторний, або Кілька слів про “Золотий голос України”

8.09.2005, 13:09 Переглядів: 2 435
Цей завжди молодий солодкоголосий співак нещадно захоплює серця дівчат при цьому постійно наспівуючи якісь приємності типу “З ранку до ночі – бачу твої очі...” чи “Я люблю тільки тебе.

Олександр Пономарьов народився 9 серпня 1973 року у місті Хмельницький. Його батько Валерій - з Хмельницького, а мати - Любов Анатоліївна - з Донецька. Тому зараз Олександр однаково любить і Схід, і Захід нашої держави. В дитинстві Саша хворів на хворобу - малокрів'я. Та знайшлася одна добра жінка - Рахіль Хасиллівна, яка згодилася влити Сашку трохи своєї крові. Відчувши повну кров, Саша зовсім змінився : почав постійно битися з хлопцями, належав до хуліганських компаній. А з 6 років Саша вирішив вкласти всю свою силу в бокс. Він займався ним професійнодо 15-ти років. Та змалку мати помітила ще один талант - співацький. Щоб не заспівав Саша 'на табуретці' - всім подобалось. Та його батьки не могли знайти гроші на музичну школу, а перше стареньке фортепіано Олександр отримав, коли вже закінчував 8 клас. Та Саша протягом всього дитинства співав на дворі під гітару. Так, коли йому було 12 років, з'явилася пісня 'Святая Анна'. Саша навіть співав її під вікнами однієї однокласниці, яка подобалася йому. Так йшло все життя, поки не сталося те, що перевернуло все життя майбутнього артиста. Під час поєдинку Саша пропустив одного удара в голову. Отримав травму, яка повела за собою швидку втрату зору. Лікарі наказали Пономарьову повісити боксерські рукавички на гвіздок. В цей час Саша отримав середню освіту - 8 класів. З'явилася можливість вступити в училище, яких в Хмельницькому на той час було 3 - медичне, педагогічне, та музичне. На останньому Саша зупинив увагу, бо зіграла давня любов до музики. На вступному іспиті Олександр Пономарьов співав пісню 'Ніч така місячна'. З цього почалася кар'єра 'Срібного голосу України'...
Олександра був одружений з Оленою Мозговою(в минулому теж співачка, дочка співака Миколи Мозгового), є діти.. Але приблизно місяць тому співак офіційно заявив про свій “холостяцький” стан. Нещодавно, на одній з прес – конференцій Сашко розказав про те, як сильно кохає своїх дітей, які ось-ось мають повернутись із моря і з якими першого вересня він неодмінно піде до школи!
Найближчим часом, десь на кінець вересня, планується спільна відео робота з Ані Лорак на пісню «100 kisses». А також вже ведуться переговори щодо випуску англомовного альбому співака, на який з таким нетерпінням чекають всі прихильники.
Доречі, Олександр отримав офіційну пропозицію від MTV Польщі та Європи на ротацію пісні «Why do I need» («Люблю тільки тебе” англомовна версія). У зв’язку з чим, найближчим часом співакові знадобиться нечувана підтримка від прихильників! Справа в тому, що згодом буде оголошено голосування, за результатами якого пісня потрапить до ефіру.
А ще, до співака звернулася працівник Чернівецького краєзнавчого музею із дивним проханням – подарувати музею свій новий портрет, або якісь речі з гардеробу. Так як Сашко - шанована людина і саме місто Чернівці в його жити зіграли не останню роль, має бути у музеї і про нього інформація. Співак і публіка ледь стримали сміх, але Олександр зібрався духом і сказав, що поміркує над цією пропозицією. При цьому, переказав бабусі координати свого директора.

Дискографія
“З ранку до ночі” 1996р.
“Перша і остання любов” 1998р.
“Вона” 2000р.
“Він” 2001р.
“Hasta la vista”  2003р.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх