Жінка "на мільйон доларів"

8.09.2005, 13:09 Переглядів: 4 041
Тижнів зо два тому вся Україна з подачі журналістів "Української правди" підрахувала, скільки коштує гардероб Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Тижнів зо два тому вся Україна з подачі журналістів 'Української правди' підрахувала, скільки коштує гардероб Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. І наразі інтерес до цієї теми не вщухає. Що ж, можна критикувати прем'єрку за надмірну витратність, але беззаперечним є те, що у пані Тимошенко чудовий смак і вона ніколи не дозволяла собі виглядати погано. Як і хто повинен одягати перших осіб держави, аби простим громадянам не було за них соромно, залишимо це питання поки що без відповіді. Наша сьогоднішня сторінка для модниць, які, після публікацій з великою цікавістю вглядаються у гардероб прем'єрки, намагаючись визначити, що на ній від супердорогого і найпопулірнішого на сьогодні у Європі дому моди 'Луї Віттон', а що від українських дизайнерів.

Ставши главою уряду, Юлія Володимирівна майже щодня з'являється у нових сукнях чи костюмах. Відповідно змінює і взуття. Справжнім шедевром кравецького мистецтва можна вважати її літнє пальто з червоним коміром і набивним золотим малюнком. Воно із колекції 'шоу' та коштує 3 500 доларів. Проте у Луї Віттона схоже пальто є у колекції 'круїз', там одяг більш простий і трохи дешевший.

У фіолетовій сукні французької фірми Луї Віттон Тимошенко з'явилася на обкладинці журналу ELLE. У цій же сукні вона виступала перед депутатами в один із днів протистояння – наприкінці минулої сесії Верховної Ради. Більше того, у Тимошенко дві таких сукні. В аналогічній, але чорній, вона була на церемонії підписання декларації про недоторканість приватної власності в рамках українського Давосу в червні. Правильно це вбрання називається 'сукня-пальто'. У московському магазині 'Луї Віттон' воно коштує 2 750 доларів.

А ще Тимошенко має пальто м'якого біло-пісочного кольору з гудзиками у вигляді ягід калини. У московському магазині “Луї Віттон” таке пальто коштує 2 500 доларів. У парі до нього іде спідниця – коштує 1 050 доларів. Наслідуючи модель з сайту 'Луї Віттон', Тимошенко це пальто і спідницю носить в комплекті. У такому вигляді український прем’єр прилетіла до Парижу.

Крім цього, у Тимошенко є ще інша пара однакових суконь 'Луї Віттон' – червона і чорна. Це модель – з прозорими плечима, на маленьких ґудзиках попереду і з бантами на стегнах. Ціна – близько 2 100 доларів за кожну.

Також прем'єру дуже подобаються цьогорічні знахідки дизайнера Марка Джейкобза, який уже багато років обслуговує 'Луї Віттон' – великі ґудзики та круглі коміри на жакетах. У Тимошенко є червоний і синій жакети. У Москві один такий предмет туалету коштує близько 1 750 доларів.
У комплекті з цим жакетом іде спідниця з нашитою стрічкою.

З фото, що зроблені в Тбілісі та Парижі видно, що у Тимошенко є принаймні дві сумки 'Луї Віттон'. Одна з них - коричнева, з традиційним малюнком - логотип LV. Це модель 'Манхеттен Пі.Ем.'. Інша - біла 'Le Talentueux'.

Судячи зі співпадіння основних елементів, 'Луї Віттон' належить і біле кашемірове пальто-піджак, в якому одного разу Тимошенко прийшла на засідання уряду.

Завершують картину білі туфлі 'Луї Віттон'. Саме їх Тимошенко одягнула, виїжджаючи з Києва до французької столиці. Традиційно взуття цієї фірми коштує 600 доларів.

Довідка

Будинок моди Луї Віттона був заснований у 1854 році. У 1914 році Луї Віттон відкриває магазин на Єлисейських полях, який стає найбільшим у світі з продажу шкіряних аксесуарів для подорожей. Перша лінія готового одягу і взуття під брендом 'Луї Віттон' побачила світ у 1998 році. У 2001-му з'явилась колекція ювелірних прикрас від Луї Віттона, а у 2002 році – колекція годинників. До речі, годинникам цієї марки наддає перевагу Генпрокурор України Святослав Піскун. З 1998 року дизайнером Будинку моди Луї Віттон є Марк Якобс. Торгова марка належить концерну LVMH, а обличчям 'Луї Віттон' цього сезону є акторка Ума Турман.
На 10 жовтня у Парижі заплановано відкриття найбільшого у світі бутіка Луї Віттона на Єлисейських полях і, як запевняють на фірмі, він стане справжнім раєм для цінителів високої й не дуже, але однозначно елітної і вишуканої моди. У Москві магазини фірми 'Луї Віттон' з'явилися у 2003 році. А до кінця цього року концерн планує відкрити бутік у київському Пасажі.

Клонований одяг

Звичайно, якщо вам сподобався стиль Тимошенко і ви маєте достатньо грошей, можете придбати собі оригінальні речі із колекції і стати найдорожчою модницею міста. Бо оскільки Луї Віттон не проводить сезонних розпродажів придбати одяг цієї марки задешево вам аж ніяк не вдасться. Але є ще один спосіб бути модним. Наразі багато фірм штампують настільки схожі на оригінал копії, що іноді навіть і самі дизайнери ледве відрізняють оригінал від підробки.
'Я навіть не можу підрахувати, скільки грошей я вже зекономила, купуючи дизайнерські речі, які просто схожі на відомі бренди'. Таке зізнання 34-річного менеджера однієї з фірм, ми знайшли на форумі, шукаючи інформацію про колекції 'Луї Віттон'. 'Минулої осені я купила пальто мілітарі менше, ніж за 200 доларів, а виглядало воно точнісінько, як із колекції Марка Якобса, яке коштує близько 2 000 доларів. Кожен раз, коли я його одягаю, чую море компліментів – навіть від друзів, які мають відношення до моди!', – каже вона.
Дизайнерські знахідки Якобса - і все те, що він створює для Луї Віттона - зараз найбажаніші для підробок об'єкти. Головне, що зроблені вони так старанно, що від оригіналів не відрізниш і виглядають не менш вишукано, а, головне, набагато дешевші.

Підготовлено за матеріалами сайтів 'Українська правда', 'Louis Vuitton'



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх