СК «Геологія» стала переможцем Чемпіонату «Кубок Дніпра» шостий раз поспіль

11.08.2022, 11:47 Переглядів: 3 029

 

Щоб зберегти першість команда не могла зіграти навіть в нічию, а команди-супротивники були дуже сильними

Чемпіонат з міні футболу «Кубок Дніпра» проводиться в Кременчуці з 2017-го року, та вже традиційно першість отримала «Геологія» - команда, що об?єднала гравців з Кременчука, Новогалещинської та Козельщинської територіальних громад. 

СК «Геологія» відомий в Кременчуці за численними перемогами в чемпіонатах: «Кубок Energy», «Кубок пам’яті О. Бабаєва», «Кубок ім. С. Загарія» та «Кубок ім. М. Бєлих». Та особливо, за вихід в першу лігу України з футзалу.

Цього року перемога була важкою, розповідає Президент клубу Андрій Усов. Щоб зберегти першість команда не могла зіграти навіть в нічию, а команди-супротивники були дуже сильними.

- Ми робили все можливе, аби клуб функціонував. Люди мають отримувати інші, позитивні емоції, окрім тих, що приносить ситуація в країні. Ми постійно проводили тренування та брали участь в місцевих турнірах з міні футболу в підтримку ЗСУ, - говорить Андрій Усов. 

Варто ще додати, що СК «Геологія» опікується на лише основною командою, а й проводить декілька разів на тиждень тренування для дітей Новогалещинської громади. Загалом, це близько сорока дітей, до яких долучилися діти вимушених переселенців. 

- Важливим фактором для стабільного функціонування клубу була і є підтримка компанії Ferrexpo. Вони допомагають нам ще з моменту заснування і не зупинили підтримку навіть в період війни, - додає Андрій. - Завдяки побудованому компанією стадіону та фінансовій підтриці, ми майже кожні вихідні проводимо місцеві змагання з міні футболу

За словами Юрія Химича, керівника програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні, компанія продовжила підтримувати спорт в громаді навіть в цей період. 

- Співпраця із СК «Геологія» переросла в потужний альянс довжиною в 6 років, що з кожним роком дає все більше результатів. Найважливіше, що наша підтримка сприяє розвитку спорту в громаді та його популяризації серед місцевих  жителів, - говорить Юрій Химич.
Автор: на правах реклами
Теги: Геологія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх