Без несподіванок завершився 11 тур Української хокейної ліги

22.10.2018, 16:34 Переглядів: 1 775

 

Кращі моменти впевнених перемог від «Донбасу», «Кременчука» та «Дніпра»

21 жовтня завершився одинадцятий тур Української хокейної ліги, в рамках якого «Донбас» впевнено обіграв «Крижаних Вовків», «Кременчук» в Харкові розгромив МХК «Динамо», а «Дніпро» на класі обіграв «Білий Барс».


«Донбас» – «Крижані Вовки» 8:3  (3:0, 3:2, 2:1)


Тур стартував в Дружківці, де зустрілися чинний чемпіон України і київська команда. У цій зустрічі явним фаворитом були донеччани, і вони сповна змогли довести свою перевагу.


З самого початку зустрічі донеччани захопили ігрову перевагу і просто не дозволяли противнику організовувати повноцінні атаки на свої ворота, але команді Миколи Сидорова все ж вдалося тричі вразити ворота Богдана Дьяченка. А загострення пристрастей на майданчику і попутно вибухаючі бійки тільки надавали гостроти цьому поєдинку.


Як ми вже говорили раніше, київську команду помітно відрізняє саме бойовий характер, який змушує понервувати як лідерів, так і аутсайдерів чемпіонату.



МХК «Динамо» – «Кременчук» 1:7 (0:3, 1:2, 0:2)


У Харкові кременчужани впевнено обіграли харківський клуб і змогли закріпитися на першій сходинці в турнірній таблиці. Та й по ходу всього матчу саме команда з Кременчука володіла явною перевагою, чим не втомлювалася користуватися всі 60 хвилин зустрічі.


Тільки першу половину першого періоду команди грали на рівні, а потім, після трьох пропущених шайб, харків'яни "посипалися" і були змушені грати роль наздоганяючих. «Кременчук», в свою чергу, тільки нарощував свій пресинг і не дозволяв противнику атакувати ворота Микити Гордюшина.



Варто зазначити, що ця перемога стала десятою поспіль для кременчуцького клубу і вони на куражі продовжують заробляти результативні бали, навіть не думаючи зупинятися на досягнутому.



«Білий Барс» - «Дніпро» 1:5 (0:4; 0:1; 1:0)


Тур в Білій Церкві закрили лідер і аутсайдер поточного розіграшу УХЛ «Дніпро» і «Білий Барс», в якому херсонці на класі обіграли свого супротивника, не залишивши йому шансу відігратися.


Результат зустрічі дебютанти чемпіонату вирішили ще на старті першого періоду, відправивши у ворота Микити Пеленського відразу три шайби. А далі, як і з випадку з матчем між кременчуцьким і харківським клубами, білоцерківці "попливли" і повністю віддали противнику ігрову перевагу.


Дуже серйозний хід набрали підопічні Дмитра Підгурського і не втомлюються доводити, що команда була створена для того, щоб перемагати. А білоцерківський клуб видав дуже неоднозначний старт сезону і зараз їм потрібно збиратися з силам, щоб протистояти впевненим лідерам чемпіонату.



Нагадаємо, що 12 тур Української хокейної ліги пройде вже 24 і 25 жовтня. 24 жовтня спочатку о 17:00 в Києві зустрінуться «Крижані Вовки» і «Білий Барс», а потім о 18:30 «Кременчук» прийме «Дніпро». 25 жовтня о 18:30 тур в Дружківці закриють «Донбас» і МХК «Динамо».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: "Динамо" Харків Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх