Кременчуцька влада голосує за Лупана!

31.12.2009, 10:41 Переглядів: 3 940
«ТелеграфЪ» уже з’ясував, хто у Кременчуці переможе на виборах..
Фото: Дмитрий Бабец

Ви горілку п’єте? А з шампанським її змішуєте? Якщо і п’єте, і змішуєте, не оминути вам за новорічним столом розмов про політику. Та суперечок із сусідом на тему: хто 17 січня переможе на виборах – Янукович чи Тимошенко?!! Так ви не сперечайтесь. Краще налягайте на салатик. Бо «ТелеграфЪ» уже з’ясував, хто у Кременчуці переможе на виборах.

Ми провели грунтовне аналітичне дослідження, і дійшли висновку, що кременчуцька влада – міськвиконком та депутатський корпус – з усіх сил підтримують не Януковича, і не Тимошенко, а кандидата Лупана! Подосліджувавши ще трохи, ми зрозуміли, що кандидат Єгор Лупан переміг у Кременчуці вже за рік до виборів – адже саме його передвиборчі обіцянки із запалом реалізує у життя міська влада протягом 2009 року. Дивіться самі.

Єгор Лупан та його однодумці в Кременчуці

Фото: Дмитрий Бабец

Єгор Лупан – самий чесний кандидат у президенти. Почує кожного, пошле кожного! Його номер – у готелі «Космос». Його улюблена національна валюта – долар. Його життєве кредо – «краду активно, кажу про це чесно і прозоро». Кандидатуру Лупана висуває група авторів Гумористично-аналітичної програми телеканалу «К-1». Голова виборчого штабу кандидата Лупана – колишній стоматолог, чоловік із непрозорим минулим, більше відомий київській музичній тусовці, як Кузьма, він же Скрябін.

Єгор Лупан сказав! Кременчуцька влада зробила!

– Кажу чесно – я не буду робити дороги! Особисто у мене буде вертоліт. Я де захочу, там і сяду. А якщо вас щось не влаштовує, беріть лопати, виходьте на вулиці і ремонтуйте їх самі!
Фото: Дмитрий Бабец

Щойно ми прочитали це виборче зобов’язання Єгора Лупана, одразу зрозуміли – от чию програму втілює в життя кременчуцька влада! Та так завзято. Подивіться лише на наш страшнючий кременчуцький міст. Що, не можете? Надто сильно підкидує авто на вибоїнах? А це результат роботи двох кременчуцьких керманичів. Віце-мер з питань будівництва пан Крикливець курирував знаменитий ремонт мосту. А віце-мер з питань УЖКГ пан Порицький грамоту за цей ремонт отримав. І от маємо результат. Міст у ямах. Пан Крикливець їздить на здоровезному позашляховику, який непогано долає ці ями. А пан Порицький (зважаючи на його харизму) не сьогодні-завтра купить вертоліт – щоб як Єгор Лупан, сідати де схоче. 

Єгор Лупан сказав! Кременчуцька влада зробила!

Фото: Дмитрий Бабец

– Кажу чесно – пенсії не будуть зростати. Коли ви побачите, які у мене дачі, то зрозумієте, чому не зростатимуть пенсії. Прожитковий мінімум теж буде зменшуватись. Бо ви зажерлися. «Мівіну» їсти не хочете, а чай заварюєте один раз!

Розмір пенсій, звісно, не залежить від доброї або недоброї волі кременчуцької влади. А от коштів у бюджеті розвитку міста точно не побільшає. Бо будиночки скромних кременчуцьких посадовців та їхніх родин і у Царському селі-2, і на вулиці Рози Люксембург, і ще деінде нічим не гірші за дачі кандидата Лупана.

Єгор Лупан сказав! Кременчуцька влада зробила!

Фото: Дмитрий Бабец

– Що стосується державних кордонів України, то за час мого президентства вони невпинно зростатимуть! Я зроблю собі на пузі тату з картою України, і ви побачите, як з кожним днем зростатимуть ці кордони!

Щодо кордонів земельних ділянок кременчуцькі посадовці випередили свого лідера на два роки! І на сотні гектарів. Чесний кандидат Лупан обмежився лише тату на пузі. Кременчуцькі депутати пішли далі – їхні «тату» накрили майже усю територію Кременчука. Куди не глянь – паркани. А за ними – або приватне будівництво когось із можновладців, або будмайданчики фірм, чиї інтереси вони лобіюють у міській раді.

Єгор Лупан сказав! Кременчуцька влада зробила!

Фото: Дмитрий Бабец

– Я не буду брехати, що гривня – стабільна валюта! Особисто я крастиму у доларах. І вам рекомендую.

– Журналісти запитують, з яких міркувань я попхався у президенти? Взагалі-то, це філософське питання. Але я спробую відповісти двома словами: «Хочу бабла!!!» А ви вже розумійте, як можете.

Фото: Дмитрий Бабец

Фото з сесійної зали кременчуцької міської ради.
«ТелеграфЪ» намагався з’ясувати, заради чого кременчуцькі депутати міськради ходили до сесійної зали? Іншого пояснення, крім того, яке надав їхній лідер – самий чесний кандидат Єгор Лупан – ми не знайшли.

Єгор Лупан – єдиний кандидат, який виконує свої обіцянки! Голосуйте за Лупана!



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх