На виборах суд не допоможе

2.03.2006, 17:03 Переглядів: 1 459
„На виборах можуть бути негаразди через те, що перевірити себе в списках прийшов малий відсоток людей, а неточностей у записах виявилося багато”, - повідомив міський голова Микола Глухов, повернувшись із Києва минулої п’ятниці. Він каже, що в клубі мерів, який він відвідав, чекали на представника ЦВК, щоб отримати роз’яснення з цього приводу. Та він не з’явився. Тоді мери написали звернення до ЦВК, аби під час голосування не брали до уваги дрібних неточностей.

„На виборах можуть бути негаразди через те, що перевірити себе в списках прийшов малий відсоток людей, а неточностей у записах виявилося багато”, - повідомив міський голова Микола Глухов, повернувшись із Києва минулої п’ятниці. Він каже, що в клубі мерів, який він відвідав, чекали на представника ЦВК, щоб отримати роз’яснення з цього приводу. Та він не з’явився. Тоді мери написали звернення до ЦВК, аби під час голосування не брали до уваги дрібних неточностей. Адже цього разу в списки вносилась додаткова інформація про виборців.
„Якщо на час складання списку була невідома дата народження людини, комп’ютерна програма автоматично виставляла 1 січня”, – пояснив керівник міської робочої групи зі складання списків Микола Бугаєнко. Але він запевняє, що такого роду неточності будуть виправлятися безпосередньо під час голосування. Але якщо в списку людини не буде, то ніщо їй не допоможе взяти участь у виборах, навіть суд. Залишається відвідати свою виборчу дільницю заздалегідь і перевірити дані. Але не пізніше, ніж за три дні.
Цього ж тижня в Полтаві працівники кременчуцьких виборчих дільниць навчатимуться, як діяти під час голосування у рамках програми „Сприяння організації виборів в Україні”, фінансованої Агенцією США з міжнародного розвитку.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх