“С коммунистическим приветом!”

2.02.2006, 20:02 Переглядів: 1 639
Під час цієї виборчої кампанії ми мало чуємо про комуністів, вони потроху сходять зі сцени. Але наостанок їм все-таки вдалося нас здивувати. Висуванцями від компартії (КПУ) стали двоє знакових кременчужан..

Він любив піонерський галстук і беріг комсомольський значок!

Директора інтернату ім. Макаренка  Олександра Кириченка комуністи висунули до Полтавської облради. Олександр ??? пояснив своє рішення балотуватися від  компартії так: “А ви так і напишіть: він любив піонерський галстук і беріг комсомольський значок! Я був членом КПРС до 1991 року.  І взагалі, я не пнуся туди, куди не кличуть. А йду, куди запрошують. Комуністи запросили. Я погодився. Будемо разом вирішувати проблеми дітей-сиріт!”
“ТелеграфЪ” погодився, що проблеми дітей-сиріт треба таки вирішувати. Але поцікавився, чи не дратують аскетичних комуністів розкішні краватки та яскраві сорочки пана Кириченка? (нагадаємо, колекція краваток пана Кириченка – одна з найчисельніших у Кременчуці). У відповідь пан Кириченко скромно проказав: “Я знаю, як і куди одягатися”.

Він беріг партквиток!

Кандидатом до міської ради комуністи висунули голову ГО “Бойове братство”, бойового офіцера Олега Фещенка (місце № 5). Ну, тут нічого дивного. Олег Володимирович багато років прослужив замполітом, був членом КПРС до 1991 року. Партквиток не викинув, зберіг. Сам він пояснив, що у нього з комуністами спільна мета – допомагати ветеранам.
“ТелеграфЪ” поцікавився, як реагують комуністи на патрона “Бойового братства” - буржуазного пана Матицина? Олег Володимирович  відповів, що реагують чудово – поважають. Ну просто-таки  зворушливе єднання  буржуазії та пролетаріату, і всесвітня ідилія.    



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх