Януковича не посадять

2.02.2006, 20:02 Переглядів: 1 831
Лідер Партії Регіонів пан Янукович знову нагадав Україні, що існують в природі зеки, зони, і продажні судді.
Зо два тижні тому в країні спалахнув черговий скандал на тему “Судимості Януковича”. Колишній міністр юстиції пан Зварич вимагав зняття лідера Регіонів з виборчих перегонів  у зв’язку з його судимостями (у 70-х роках Янукович засуджувався за участь у розбійному нападі). Самі регіонали стверджують, що судимості з Януковича  давно зняті.

Лідер Партії Регіонів пан Янукович знову нагадав Україні, що існують в природі зеки, зони, і продажні судді.
Зо два тижні тому в країні спалахнув черговий скандал на тему “Судимості Януковича”. Колишній міністр юстиції пан Зварич вимагав зняття лідера Регіонів з виборчих перегонів  у зв’язку з його судимостями (у 70-х роках Янукович засуджувався за участь у розбійному нападі). Самі регіонали стверджують, що судимості з Януковича  давно зняті. І, взагалі, з ким не буває?
Але ще у серпні 2005 року Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом підробки документів про зняття судимостей з лідера Регіонів пана Януковича. Підійшов час виборів, і помаранчевий пан Зварич нагадав громадськості і ЦВК про цю кримінальну справу. Країна вже всілася перед екранами, аби подивитися, як судимого пана Януковича – проФФесора і політика – знімуть з перегонів. І пан Зварич вже майже святкував перемогу. Але вийшов йому замість перемоги  повний облом.
Міністр МВС – теж помаранчевий пан Луценко –  заявив (на каналі ICTV), що пана  Януковича не знімуть з виборчих перегонів. Оскільки “він сьогодні є особою, судимість якого погашена за терміном давності”.
При цьому міністр засвідчив, що документи про зняття судимості дійсно мають всі ознаки фальсифікату і з цього приводу триває перевірка. Трохи пізніше поінформоване джерело повідомило Інтерфакс-Україна, що експертиза підтвердила – документи сфальсифіковані.
Ну що ти будеш робити? Вже й судимості зняли з пана проФФесора. Так документи фальсифікували. Якщо це методи Регіонів, варто подумати, чи підходять вони для всієї країни?     



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх