Президент Зеленський сьогодні проведе онлайн-зустріч із представниками Сенату США

5.03.2022, 06:41 Переглядів: 1 368

 

Зустріч має відбутися о 16.30 за київським часом

Президент України Володимир Зеленський проведе у суботу онлайн-зустріч із представниками Сенату США, повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN.
«Сенатори США від Демократичної та Республіканської партій отримали запрошення на віртуальну зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським у суботу», - стверджує телеканал.
Зазначається, що запрошення поширило посольство України у США. Зустріч має відбутися о 09:30 за вашингтонським часом (16:30 за Києвом).
  • 24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.
  • В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.
  • Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх