До Партії Регіонів вступають сімейними кланами

19.01.2006, 19:01 Переглядів: 2 346
17 січня кременчуцький осередок Партії Регіонів затвердив списки кандидатів до місцевих рад різних рівнів. Прізвища кількох кандидатів здивували навіть звичну до виборчого конформізму пресу..
Пан Терещенко спостерігає, як голосують за його кандидатуру
Фото: Дмитрий Бабец

17 січня, у вівторок, у приміщенні “Кременчукміськводоканалу” пройшла IX партійна конференція кременчуцького осередку Партії Регіонів. Приміщення міськводоканалу обране для проведення заходу не випадково – керівник міськводоканалу пан Медведовський – член Партії Регіонів. До того ж із солідним стажем.
Мета конференції -  затвердження виборчих списків до рад різних рівнів. Коли керманич заходу – і голова кременчуцького осередку партії  – пан Салімон  радісно  оголосив, що треба затвердити 160 кандидатур, преса скисла. 160 кандидатів – це ж сидіти до ночі. А нічого подібного! Голосування  відбулося з фантастичною швидкістю.  Пан Салімон весело читав прізвища кандидатів, присутні у залі швидко піднімали руки – всі, як один,  “за”.  Так швиденько проголосували за 60 кандидатів до міськради. Потім – за 50 до Автозаводської райради та за 40 до Крюківської. 10 кандидатів до обласної ради також суперечок не викликали.
Затвердження кандидатур пройшло без ексцесів.
Поки затверджувалися списки кандидатів, ми звернули увагу на цікаву деталь – у списках до рад різних рівнів повторювалися одні й ті самі прізвища. Так, до міської ради партійці затвердили кандидатуру Григорія Костянтиновича Брижахи (№ 2 у списку), 1951 року народження. А до Автозаводської райради  провели Брижаху Костянтина Григоровича (№ 7 у списку), 1976 р.н. Така ж історія повторилася з прізвищем Терещенків. До міськради пройшов Денис Юрійович Терещенко (№ 4), а до Автозаводської райради –  Лариса Юріївна Терещенко (№ 10). За списками до райрад пройшла також ще одна пані Терещенко Лариса Петрівна.  А що, грамотно. Така розстановка сил дає можливість надалі вирішувати важливі для родини питання на різних рівнях.

Поміняли партію

Фото: Дмитрий Бабец

Серед висуванців кременчуцького осередку пролунало кілька прізвищ, які викликали неабияке здивування. До списків  потрапили два шанованих у Кременчуці лікарі – пані Федько та пан Попенко. Здивувало, звичайно, не те, що вони стали членами Регіонів, а те, що вони ще майже вчора були членами інших партій. І раптом змінили орієнтацію.
Головний лікар кременчуцької дитячої лікарні пан Попенко  два місяці тому, в листопаді, був урочисто прийнятий на партійній конференції  до політради кременчуцького осередку “Нашої України”, а трохи раніше і до самої партії.  Як стало відомо, за попередніми підрахунками в списках кандидатів  “Нашої України” до міськради йому світило 12-13 місце. Таке місце не гарантує прохід до міської ради. У списках кандидатів до міської ради від Партії Регіонів пан Попенко займає 5 місце. Це – гарантований прохід до міськради.

Фото: Дмитрий Бабец

Головний лікар шкірно-венерологічного диспансеру пані Федько два місяці тому прийняла пропозицію  партії “Третя сила”. У її списках Ірина Семенівна мала прохідне місце у першій п’ятірці. Зараз, за списками кандидатів від Партії Регіонів до Крюківської райради вона також має прохідне (№1) місце.  Залишається додати, що бренд Партії Регіонів на сьогодні більш розкручений, аніж бренд “Третьої сили”.
Обидва лікарі майже однаково прокоментували “Телеграфу” свій перехід до Партії  Регіонів – їх як лікарів не влаштовує політика нинішньої влади у сфері медицини.     

Кандидати від Регіонів до міської ради Кременчука:
1. Черниш М. К. – генеральний директор СП  “Кременчуцький автоскладальний завод”.
2. Брижаха Г. К. – заступник голови Автозаводської райради.
3. Шендрик М. М. – директор “Союзрембуд”.
4. Терещенко Д. Ю. – директор ПП “Українські джерела”.
5. Попенко Ю. М. – головний лікар кременчуцької дитячої лікарні.

Кандидати від Регіонів до Полтавської обласної ради:
1. Салімон В. Б. – заступник голови правління ЗАТ “Ізумруд”.
2. Данілейко М. І. – голова правління ВАТ “Кредмаш”.
3. Михалєвіч В. П. – голова правління ВАТ “Кременчукнафтохімінвест”.
4. Карягіна Л. І. – голова ГО “Берегиня України”.
5. Бортнік О. М. – заступник директора ВАТ “Технологія”.

Фото: Дмитрий Бабец

Один з найшанованіших  кременчуцьких регіоналів пан Черниш залишився невдоволеним інформацією про візит до Кременчука лідера Регіонів пана Януковича у кременчуцьких ЗМІ.  І повідомив, що невдовзі у міських газетах  “за наші гроші” (тобто, за гроші регіоналів) з’явиться правда про перебування Віктора Януковича у Кременчуці. Правда 'за наші гроші' – це круто. А, головне, правдиво.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх