Заберіть свої призи!

19.01.2006, 18:01 Переглядів: 1 994
Меблі на суму 5000 грн. від магазину „Мир мебели” дісталися 33-річному інженеру-технологу з вагонного заводу Олександру Пидоренку, який взяв участь у акції „Телеграфа” „хОЧУ-иМЕТЬ!”. Ще п’ять крупних призів, які вже розіграно, чекають своїх власників у редакції газети..

Новорічний бум

У приймальні Видавничого дому „Приватна газета” в суботу 14 січня було тісно і затишно від посмішок – кому ж не подобається отримувати призи від акції „Телеграфа” „хОЧУ-иМЕТЬ!”?! Загалом того дня до редакції по свої призи прийшло 170 наших читачів

Приймальня Видавничого дому „Приватна газета” у суботу 14 січня була переповнена нашими читачами – призерами акції „хОЧУ-иМЕТЬ!”, яку восени 2005 року оголосив тижневик „Кременчуцький ТелеграфЪ”. Першого дня старого Нового року до редакції прийшло 170 чоловік незважаючи на святковий день. Зазвичай того дня вранці посівають, і, здавалося б, є чим зайнятися (особливо чоловікам). Та де там! Отож нашим співробітникам доводилося спритно оформляти видачу призів, аби не створювати чергу.
Кілька найактивніших учасників акції зізналися, що мають десятки наших купончиків (це ж скільки газет треба було купити!) і тепер терпляче перевіряють їх, розподіливши між членами родини та по днях тижня. Отож є переможці, які отримали по кілька сувенірних наборів (пакети, блокноти, ручки) з нашими фірмовими знаками. Саме таких призів розігрується щотижня найбільше. Ми дізналися, що в нашій акції беруть участь всі без виключення: від школярів до пенсіонерів, від простих робітників до керівників різноманітних структур. Принаймні, щосуботи зранку ми всіх їх радо вітаємо з виграшами.

Щасливчик виграв те, про що мріяла сім’я

Олександ Пидоренко – постійний читач газети „ТелеграфЪ” - виграв у акції „хОЧУ-иМЕТЬ!”приз на $1000 від магазину „Мир мебели”

14 січня ми чекали людину, яка напередодні зателефонувала, щоб підтвердити свій виграш. 33-річний Олександр Пидоренко виявився скромним і приємним співрозмовником. Сказав, що працює інженером-технологом на вагонобудівному заводі, має кохану дружину та семирічну доньку. Пан Пидоренко признався, що хвилювався перед тим, як вибрати один із двох конвертів з назвами призів, бо його родина давно вже мріяла про м’який куточок. І доля йому посміхнулася: на папірці, який він витяг, було надруковано „МЕБЛІ”.
Потім наш герой розповів свою історію виграшу. „Кременчуцький ТелеграфЪ” він читає регулярно майже сім років, бо це видання, за словами Олександра, „незаангажоване, сучасне, підходить йому по духу, вчасно розповідає про всі міські новини”. Коли було оголошено акцію „хОЧУ-иМЕТЬ!”, Олександр Пидоренко з задоволенням приєднався до неї, а за кілька тижнів впритул наблизився до виграшу одного з найцінніших призів акції. Минулого четверга Олександр по дорозі з роботи купив улюблену газету. Наш читач розгорнув її, щоб подивитися на купончик і ... затамував подих. У другому рядку побачив число, якого йому бракувало, щоб викреслити весь рядок. Він би його не сплутав ні з яким іншим! Це 100%!
Слід зазначити, що у акції „Телеграфа” „хОЧУ-иМЕТЬ!” розігрується дев’ять позицій. Перша – автомобіль „Таврія”. Закреслений другий рядок гарантує вам два призи по $1000. Це меблі від магазину „Мир мебели” та річний абонемент у фітнес-клуб „Спартак”. За умовами акції, перший, хто виграє приз у цій позиції, має право вибору.
Із приємною звісткою Олександр був наодинці, отож, прихопивши пляшку пива (треба ж стрес якось зняти!) поспішив додому. Зателефонував до редакції, де йому підтвердили виграш. А тут – дружина на поріг: „Жартуєш?” – каже. Тепер вже не вірять і родичі, і знайомі. А щаслива молода сім’я вже вибирає собі у вітальню м’який куточок.
Родина Пидоренків грає у акції „хОЧУ-иМЕТЬ!” по 14 купончиках. І хоч виграш виявився поки що лише в одному, наші призери тепер мріють і про автомобіль. Втім Олександр, як людина практична, а разом з тим і доброзичлива, побажав майбутнім призерам: „Хай пощастить ще комусь!”



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх