Кому потрібен велосипед, DVD, подорож до Єгипту?...

19.01.2006, 18:01 Переглядів: 1 946
Газета "ТелеграфЪ" розшукує п’ять кременчужан. Уважно перевірте свої "Картки учасника акції хОЧУ-и-МЕТЬ". На вас чекають шикарні призи! А у суботу свого власника знайшов комплект меблів вартістю у 1000 доларів.
Газета 'ТелеграфЪ' розшукує п'ять кременчужан. Уважно перевірте свої 'Картки учасника акції хОЧУ-и-МЕТЬ'. На вас чекають шикарні призи!

З початку акції „Телеграфа” „х-ОЧУ-и-МЕТЬ!”, крім меблів, уже розіграно три мобільних телефони, кілька сотень комплектів сувенірної продукції із нашими фірмовими логотипами та дев’ять призів із „Чорного ящика”, а саме – два сертифікати „Мультиспорту”, сертифікати салону краси і здоров’я „ФіФа” і салону-студії „Тет-а-Тет”, сумка ESPRIT та чотири карточки поповнення для мобільних телефонів. 250 наших читачів отримали ці призи і наші привітання. Ми справді щиро вдячні вам, шановні, за інтерес до нашого видання.
Розумна комп’ютерна програма, яка формує купончики з виграшними номерами, повідомила нам, що НА СЬОГОДНІ СЕРЕД ВИГРАНИХ Є ЩЕ П’ЯТЬ КРУПНИХ ПРИЗІВ: мобільний телефон, DVD-програвач, пилосос, один із п’яти гірських велосипедів Madison та шикарна туристична путівка до країни пірамід – Єгипту. Туристична агенція „Авіатур” чекає лише вашого прізвища, щоб вписати його в авіаквиток. Втім, решта призів теж чекають в редакції на своїх власників. Отож ретельно перевірте свої купончики (геть лінощі – свята вже позаду!), можливо доля принесе вам подарунок, як відданому читачу „Кременчуцького Телеграфа”.
Нагадаємо, виграшні цифри друкуються щотижня у спеціальному купончику на стор.2.

А ми в свою чергу ОГОЛОШУЄМО РОЗШУК УЧАСНИКІВ АКЦІЇ „ТЕЛЕГРАФУ” „хОЧУ-иМЕТЬ!”, ЯКІ ВИГРАЛИ МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН, DVD-ПРОГРАВАЧ, ПИЛОСОС, ГІРСЬКИЙ ВЕЛОСИПЕД, ПУТІВКУ ДО ЄГИПТУ!
З нетерпінням чекаємо вас щосуботи вранці у приймальні Видавничого дому „Приватна газета”, що по вул. Шевченка, 50а.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх