Богдан Лазоренко: Полтавська облрада має повернути тарифи у Кременчуці до довоєнного рівня

17.01.2023, 16:03 Переглядів: 2 401

 

Для цього кожен з депутатів-голів фракцій Кременчуцької міської ради, забов‘язаний звернутися до вищого партійного керівництва з проханням підтримати дане рішення, встановивши справедливий тариф для наших мешканців

 Не буду довго полемізувати навколо даної проблеми, пересмикуючи її з площини захисту інтересів територіальної громади в поле політичної демагогії!

Напрацьовані висновки кількох засідань робочої групи, дозволяють зрозуміти, що в Кременчуці, повернення до тарифів на рівні 24.02.2022р., залежить від винесення даного питання на розгляд сесії Полтавської обласної ради!

Це — найкоротший шлях!

Обласні депутати мають внести зміни до вже існуючого рішення, або затвердити нове, яке б, безпосередньо, стосувалося споживачів лівобережної частини Кременчука!

Суб‘єктом висування депутатів на місцевих виборах є обласні осередки політичних партій. Відтак, кожен з депутатів-голів фракцій Кременчуцької міської ради, забов‘язаний звернутися до вищого партійного керівництва з проханням БЕЗАПЕЛЯЦІЙНО ПІДТРИМАТИ дане рішення, встановивши справедливий тариф для наших мешканців.

Офіційно звернувся до голови Полтавської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність», Народного депутата України Южаніної Ніни Петрівни та до голови фракції Політичної партії «Європейська Солідарність» в Полтавській обласній раді Ігор Процай, з проханням надавати методичні рекомендації розробникам та ОДНОГОЛОСНО ПІДТРИМАТИ дане рішення!

Чекаю аналогічних звернень від своїх кременчуцьких колег до обласних осередків своїх політичних сил!

Сергій Порчирян, Роженко Олександр, Геннадій Іванян!

П.С. Заради справедливості додам, що директор ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» - депутат обласної ради Олексенко Олександр Сергійович був обраний по спискам ВО «Батьківщини»! Совпадєніє?

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх