У другому турі Анатолій Гриценко перемагає всіх кандидатів, - соціологи

2.11.2018, 11:00 Переглядів: 1 895

 

У другому турі президентських виборів Анатолій Гриценко перемагає всіх основних потенційних кандидатів із значною перевагою у відсотках.

Такі дані оприлюднили соціологи на основі нового дослідження, проведеного спільно Центром «Соціальний моніторинг», Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременка, Київським міжнародним інститутом соціології та Соціологічною групою «Рейтинг».


За умови, якщо Анатолій Гриценко проходить у другий тур разом із Петром Порошенком, то лідер «Громадянської позиції» отримує 33,1% голосів, а чинний президент – 14,3%. У всіх регіонах результат Гриценка вдвічі вищий за результати Порошенка.


Якщо Анатолій Гриценко буде в другому турі виборів у парі із Юрієм Бойком, то розрив між кандидатами – у два рази на користь лідера «Громадянської позиції». Гриценко набирає 31,3%, Бойко – 15,9%.


Якщо у другий тур проходять Анатолій Гриценко та Юлія Тимошенко, то лідер «Громадянської позиції» отримає 26,9%, а лідерка «Батьківщини» - 24,8%.


«У другому турі є явний лідер на сьогоднішній день. Зеленський не є політиком, тому  в другий тур ми включали чотири політика в різних варіантах цих пар. Тимошенко, Гриценко, Порошенко і Бойко в різних варіантах», - зазначила голова правління ГО «Український інститут соціальних досліджень ім. О. Яременка» Ольга Балакірєва.


Вона додала, що найвищий рівень активності виборців прогнозують за умови пари Гриценко-Тимошенко в другому турі. Тоді приблизно 52% виборців готові прийти на дільниці.


У рамках дослідження соціологи опитали 13684 респонденти у всій Україні, за винятком окупованої частини Донбасу та Криму. Похибка не перевищує 0,85%.


Нагадаємо, з березня 2018 року Анатолій Гриценко стабільно є лідером соціологічних опитувань.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх