Геополітична нестабільність та питання безпеки стали ключовими темами форуму у Давосі

30.01.2018, 15:06 Переглядів: 1 499

Ключовими темами Всесвітнього економічного форуму у Давосі стали геополітична нестабільність, зміни клімату, глобальні загрози безпеці та енергетичний транзит.


 

Про це заявила представник фракції «Народний фронт», член комітету ВР з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська, яка наразі бере участь у Форумі.


Вона поділилась враженнями та думками щодо найбільш обговорюваних тем цьогорічного зібрання найвпливовіших представників політики, економіки і бізнесу.


Так, за словами парламентара, світові експерти виділили два головних виклики сучасному світу: геополітична нестабільність та зміни клімату.


- Незважаючи на загальний піднесений настрій щодо поліпшення стану світової економіки, велике занепокоєння в учасників Форуму викликав критичний стан світової геополітики, глобальні загрози безпеці та енергетичний транзит, - наголосила народний депутат.


- Підсумовуючи цьогорічні виступи, можна з впевненістю сказати, що Україні слід розвивати технологічний потенціал, який, зокрема, сприятиме залученню нових інвестицій в такі сфери, як альтернативна енергетика та енергоефективність. Крім того, розвиток цих галузей сприятиме виконанню усіх завдань Паризької кліматичної угоди, до якої Україна долучилась однією з перших, та інших міжнародних зобов’язань нашої держави, - наголосила Наталія Кацер-Бучковська.


Цьогорічний Всесвітній економічний форум, який проходить у м. Давос (Швейцарія) з 23 по 26 січня, об’єднав понад три тисячі учасників під темою «Створення спільного майбутнього у мінливому світі». До заходу долучилися більш ніж 30 світових лідерів, зокрема Франції, Німеччини та Сполучених Штатів.



Прес-служба Полтавського осередку партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ»

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх