Як Інша Жінка створила трамплін для жінок у бізнесове та політичне життя

14.09.2020, 12:00 Переглядів: 2 658

 

Громадська організація "Інша Жінка" була створена у 2018 році, але, незважаючи на свій досить юний вік, змогла показати результати своєї діяльності. Серед 130 громадських організацій, які зареєстровані у місті Кременчуці, саме про Інших Жінок ви могли точно чути, бачити чи приймати участь у якості  учасника наших проєктів, чи бути тою людиною якій ми допомогли. 

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає. 


Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві. Гендерна рівність полягає у вільному, безперешкодному доступі жінок до сфер, де приймаються рішення (керевні посади у органах державної влади, місцевого самоврядування), бізнес-життя, соціально-економічної сфери. 


 


"Зараз починається передвиборча компанія. Я особисто вітаю впровадження гендерних квот на рівні 40%, оскільки це дасть змогу жінкам зрозуміти головне: вони можуть та мають повне право впливати на своє життя та життя своєї сім'ї. Ніхто краще за жінку не зрозуміє потреби дитини, не стане опікуватися можливостями для жінок у декреті, не буде думати про карантин та чому закриття дитсадків означає повну економічну дискримінацію для матерів, які самостійно виховують дітей, тільки тому, що їм немає з ким залишити свою дитину. 
Інша Жінка - по своїй суті - залишиться аполітичною організацією. Вже зараз нашим членкиням пропонують стати кандидатками тих чи інших партій. Наша організація працювала, працює та буде працювати як до виборів, так і після. І ми продовжимо робити добрі справи з тими, хто дійсно хоче їх робити та співпрацювати з нами", - говорить голова та засновниці ГО "Інша Жінка" Юлія Цибульська.


Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. 


Серед її проектів є:
- продуктові набори для пенсіонерів під час карантину 

- фінансування відкриття бізнесу жінками, допомога в навчанні 

- сприяння захисту жінок від домашнього насильства 

- психологічна та юридична допомога безкоштовна! Фахівців жінок, які є членкинями організації 

- адресна допомога людям, які страждають від захворювань, онкології, в тяжких життєвих обставинах 

- безкоштовне навчання комп’ютерній грамотності, англійській дітей та дорослих з незахищених верств населення

та багато інших ініціатив, які надають можливості та шанс змінити життя 


На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації.


 У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. 


 


Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Про результати, проекти та учасниць організації можна прочитати на офіційних сторінках 


divergentwoman.com


https://www.divergentwoman.com/kremenchukvolunteer


https://www.divergentwoman.com/businessincubatorkremenchuk

Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх