ГО "Інша Жінка" ініціює бізнес-сніданок для жінок Кременчука із співзасновницею Нової Пошти - Інною Поперешнюк

25.05.2020, 12:24 Переглядів: 2 704

 


Чекали на повернення бізнес-сніданків про НЕ-успіх?

Ми також! Тому анонсуємо перший бізнес-сніданок у форматі жінка для жінки з легендарною жінкою - Інна Поперешнюк

Дата: 26 травня
Час: 10:00
Тривалість: 1 година (спіч Інни та блок запитання/відповіді)


Формат - онлайн-зустріч у Зумі, посилання буде відправлено усім зареєстрованим учасницям
Вхідний квиток - чашка кави у руках (ми все побачимо)
Вхід тільки для жінок (це - не дискримінація, а робота з певною цільовою групою жінок, що планують стати підприємницями, чи вже ними є, для пошуку підтримки та мотивації)
Модерувати зустріч буде Yuliya Tsybulskaya - координаторка проекту Бізнес-інкубатор для підтримки бізнесу в Кременчуці

Інна Поперешнюк - українська підприємниця, меценатка, громадська діячка. Співзасновниця компанії «Нова Пошта», співвласниця ресторану «100 років тому вперед», бренд-амбасадор New Run, засновниця проекту для дітей-сиріт «Команда чарівників».

Саме Нова Пошта та "Команда чарівників" під час пандемії та карантину, як ви пам'ятаєте, допомагала медичним працівникам та закладам Полтавщини, в тому числі нашого міста, у забезпеченні необхідним дороговартісним обладнанням, засобами медичного захисту тощо.

25 млн грн - самі стільки було виділено компанією Нова Пошта, як соціально відповідальним бізнесом - на підтримку інших останні 2 місяці.

Інна Поперешнюк розповість про те, як постійно бути в русі: від контролю робочих процесів та щоденного бігу до власної грядки з базиліком та м’ятою, як все це об’єднувати, не втрачаючи себе

Буде цікаво! Приєднуйтесь, дівчата

Реєстрація обов'язкова за посиланням

Усі новини про події відтепер на нашому Телеграм-каналі!
_________________________
Проект «Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив в Кременчуці» реалізується у м. Кременчуці за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує в Україні Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Контент заходів та матеріалів проекту «Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив в Кременчуці» є виключно думкою авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ.
#бізнес_інкубатор_кременчук #іншажінка #divergentwoman #ПРОМІС #кременчук




Через освіту до гендерної рівності

Громадська організація, що об’єднує жінок, які є іншими

www.divergentwoman.com | 050 149 70 63

Автор: goloborodko
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх