Індивідуальний договір: про переваги розповідає "Будсервіс"

24.07.2023, 10:00 Переглядів: 1 837

 

Керуюча компанія "Будсервіс" надає послуги з управління для 369 багатоквартирних будинків м.Кременчук. У 2018 році після проведення конкурсу всі будинки, які перейшли до неї в управління, обслуговувались в рамках типового договору. Однак тариф за типовим договором являв собою базовий пакет послуг, однаковий для усіх будинків, відповідно, він не враховував характеристики об’єктів, їх стан, а головне - перелік послуг, які потрібні кожному співвласнику.

Тому керуюча компанія "Будсервіс" запропонувала укладати індивідуальні договори, завдяки чому клієнти могли б розширити перелік послуг, включивши в нього додаткові послуги або відмовитися від зайвих. Індивідуальний договір між управителем і мешканцями спрямований на адаптацію основних послуг компанії до потреб будинку, побажань співвласників та захист інтересів мешканців.

Станом на сьогодні мешканці 27 будинків Кременчука вже перейшли на індивідуальні договори з компанією “Будсервіс” та отримали відчутні результати. Цікавим є приклад будинку по наб.Л.Дніпрова, 48. Тут мешканці уклали 01.09.2020 р індивідуальний договір з управителем та визначили тариф 5,68 грн/м2. Завдяки накопиченим коштам на статті “поточний ремонт” компанії вдалося відремонтувати м’яку покрівлю площею 104 м.кв., замінити ділянки трубопроводу каналізації довжиною 20 м.п. у підвалі. Побачивши переваги такої співпраці, мешканці захотіли збільшити тариф до 6,54 грн/м2 терміном на 1 рік. В результаті накопичених коштів вистачило для заміни ліфтової кабіни у 14-поверхівці.

 

А от будинок за адресою вул.В.Набережна, 13 потребував оновлення покрівлі. Перейшовши з типового на індивідуальний договір, мешканці за короткий термін накопичили на фонді будинку суму, яка дозволила компанії “Будсервіс” виконати поточний ремонт ділянки м’якої покрівлі площею 243 м.кв. 

Додатковою перевагою при переході з типового договору на індивідуальний є можливість скористатись інвестицією для покращення стану будинку. Компанія-управитель зацікавлена та готова вкласти кошти навіть авансом (якщо накопичених коштів недостатньо), щоб одразу виконати масштабні роботи та вирішити серйозні проблеми будинку (заміна мереж, ремонти дахів, ліфтів, під’їздів, енергомодернізація будинків, утеплення фасадів тощо).

Щоб укласти індивідуальний договір, співвласники мають прийняти відповідне рішення на загальних зборах, яке оформляється протоколом. Після цього укладається договір на управління багатоквартирним будинком з індивідуальним тарифом між керуючою компанією та уповноваженою особою, яку обирають співвласники. В договорі можна буде передбачити, які саме послуги мешканці хочуть отримувати, з якою періодичністю, що ремонтувати в першу чергу тощо.

Більш детальну інформацію щодо укладення індивідуальних договорів з керуючою компанією "Будсервіс" можна отримати за телефоном:

067 341 41 41.

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх