Керуюча компанія "Будсервіс" підбиває підсумки роботи за 2022 рік

16.12.2022, 15:30 Переглядів: 3 255

  

Обслуговування житлового фонду під час війни – новий виклик для керуючої компанії “Будсервіс” у Кременчуці. 24 лютого компанія прийняла рішення залишатися зі своїми мешканцями до кінця, і від початку вторгнення ні на день не припиняла надавати послуги з управління будинками. Пропонуємо до уваги мешканців звіт за 2022 рік.

За рік компанія закрила 23255 заявок від кременчужан. До виробничих планів додалися роботи із усунення наслідків від ворожих обстрілів. Так, влітку від ударної хвилі внаслідок ракетного удару по ТЦ "Амстор" були вибиті вікна у під'їздах багатоповерхівок загальною площею 500 кв.м. Спочатку фахівці компанії закрили вікна у місцях загального користування щільною плівкою, аби вберегти від дощу, вітру та холоду. У кінці вересня місцева влада виділила скло, й фахівці виконали роботи зі скління у під'їздах.

 

Незважаючи на війну, комунальні питання залишаються актуальними для мешканців багатоповерхівок, тому впродовж року фахівці компанії робили усе від них залежне, аби у квартирах кременчужан завжди було світло, вода, опалення, справно працювала каналізація, а двори були прибраними й охайними. Аварійна служба, слюсарі, двірники, хауз менеджери, диспетчери працювали як єдиний організм 24/7, не полишаючи комунальний фронт.

   За поточний рік компанія відремонтувала 7200 м.кв. м'яких покрівель, 130 м.кв. шиферних покрівель, замінила більше 700 м.п. трубопроводів, провела ревізію поверхових щитових на 54 будинках, відремонтувала 1830 м.п. міжпанельних швів, оновила 6 вхідних груп у багатоповерхівках. Крім того, надавалися усі інші послуги, що входять до тарифу на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території.

   Один з пріоритетних видів робіт – це поточні ремонти покрівель, які було виконано на 122 будинках. Загальний обсяг оновлених покрівель – 7330 м.кв. У грудні 2022 року ці роботи ще тривають. Слід зауважити, що ремонти цьогоріч виконувалися повільніше та меншими обсягами, що пов'язано із проблемою закупівлі та доставки рубероїду. При формуванні графіка робіт зверталася увага на заявки мешканців та суму накопичень на будинках.

 

Запуск опалення – найвідповідальніший етап року для всіх комунальників – у Кременчуці відбувався складно. З боку компанії було виконано комплекс підготовчих заходів (ремонти елеваторних вузлів, запірної арматури, аварійних ділянок трубопроводів тощо), щоб підготувати будинки до подачі теплоносія. З 25 жовтня розпочався опалювальний сезон, фахівці керуючої компанії "Будсервіс" підключили до системи центрального опалення будинки, що знаходяться в її управлінні, проте налагоджувальні роботи ще тривають. Пошкоджена ТЕЦ, обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури, відключення електропостачання – фактично після кожного треба налагоджувати роботу системи заново. Через аварійні відключення електроенергії збільшилася кількість заявок з питань теплопостачання: постійні заповітрення системи та відсутність опалення в будинках. Слюсарі-сантехніки докладають максимум зусиль, аби усунути ці проблеми.

 

  Компанія працює та домогає там, де може. Так, ще на початку війни компанія надала своє приміщення площею 265 кв.м для потреб переселенців. Там було облаштовано 60 спальних місць, душ, туалет. Воно стало у пригоді вимушено переселеним особам, які проживали тут весною та влітку 2022 року.

 

А в червні 2022 р на замовлення міської влади фахівці компанії розпочали ремонтні роботи у гуртожитку по вул.Східна, 22. У планах – облаштувати 12 кімнат для переселенців загальною площею 402 м.кв. Сюди входять місця загального користування (кухні, душові, санвузли, коридори) і власне житлові кімнати. Ремонтні роботи тут ще тривають.

 

Компанія вдячна всім клієнтам, які оплачують послугу з управління повністю або частково. На початку року, коли всі ще не отямилися від шоку початку війни, платежі дійсно відчутно знизилися. Проте через деякий час рівень оплат нормалізувався. Всі ремонтні роботи виконуються за накопичені на будинках кошти. Кожна сплачена платіжка  – це підтримка нашої компанії, яка забезпечує містян життєво необхідними послугами, навіть попри можливі ризики. Працюємо й далі на своєму фронті, тримаємося та віримо в Перемогу.

   Довідково:

  Подати заявку, в тому числі аварійну, отримати консультацію можна за номером цілодобового колл-центру “Будсервіс” у Кременчуці 0673414141

  Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Центр обслуговування клієнтів за адресою вул. В.Набережна,17 проводить прийом відвідувачів з 08:00 до 17:00. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

    

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Теги: Будсервіс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх