Ремонти під час війни: про особливості оновлення покрівель розповіли у компанії “Будсервіс”

17.06.2022, 09:00 Переглядів: 4 175

 

Забезпечити мешканців усіма комунальними благами, що входять до тарифу, - постійне завдання управителя багатоквартирного будинку. Воно важливе в мирний час, а за воєнного стану набуває ще більшого значення.

Керуюча компанія "Будсервіс" сьогодні продовжує працювати і дбає про те, щоб кременчужани без перешкод користувалися водою, каналізацією, під'їзди освітлювалися, під час виникнення аварійних ситуацій оперативно приїздила аварійна бригада, у дворах було чисто й охайно.

Незважаючи на воєнний стан, компанія виконує планові ремонтні роботи. В теплий період в пріоритеті - поточний ремонт м'яких покрівель. Так, станом на травень 2022 року фахівці компанії виконали роботи на 27 будинках Крюківського району. Загальна площа проведених поточних робіт - понад 2700 м.кв. У червні фахівці продовжують покрівельні роботи, заплановано відновити ще 500 м.кв.

 

Слід зауважити, що ремонти цього року можуть робитися повільніше та меншими обсягами, що пов'язано із проблемої закупівлі та доставки рубероїду. При формуванні графіка робіт звертається увага на заявки мешканців та суму накопичень на будинках. 

 

Для постійного зв'язку клієнтів з компанією у Кременчуці працює “гаряча лінія” за телефоном:

067 341 41 41

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх