У Новий рік – з відремонтованим під'їздом

28.12.2021, 10:00 Переглядів: 1 761

 

За поточний рік керуюча компанія “Будсервіс” оновила 14 під’їздів у кременчуцьких багатоповерхівках, що знаходяться в її управлінні.

Чотири з них відремонтували протягом листопада-грудня 2021 р за наступними адресами:

вул.Борищака, 21, під. №2,
вул.Борищака, 29, під. №3,
пров. Правобережний, 12, під. №4,
вул.Троїцька, 70, під.№2.

Наразі малярі приступили до ремонту чергового об’єкту, а саме під'їзду №1 будинку по вул. Білаша, 12.

 - Звісно, мешканці хочуть бачити насамперед ремонти в під'їздах, тому що користуються ними щодня. Ніхто не бачить, як виконуються ремонти покрівель, як іде заміна інженерних мереж по підвальних приміщеннях, хоч це по пріоритетності більш важливі роботи, – розповів директор керуючої компанії “Будсервіс” Сергій Зінченко. – У поточному році наші фахівці оновили під'їзди у тих будинках, де були заявки від мешканців та де на рахунку накопичилася достатня сума коштів.

Ремонти під’їздів виконуються у кілька етапів. Спочатку бригада малярів зачищає старе покриття, а потім виконує ґрунтовку, штукатурку, побілення та фарбування стін та стель. Ремонтуються також перила, решітки, сходи, вікна.

 

Що робити, якщо оновити багатоповерхівку хочеться, а коштів, накопичених за статтею тарифу “поточний ремонт”, недостатньо

Керуюча компанія “Будсервіс” пропонує скористатися новою можливістю та укласти інвестиційний договір. Тобто компанія готова вкласти кошти авансом, щоб одразу виконати масштабні роботи та вирішити серйозні проблеми будинку, а розрахунок за роботи мешканці здійснюватимуть поступово, протягом 12 місяців, а головне – без відсотків.

Отримати консультацію по укладанню інвестиційного договору, подати заявку можна за номером гарячої лінії “Будсервіс” у Кременчуці:

067 341 41 41

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Детальну інформацію по оплатам за послуги з управління, нарахуванням, заборгованості, про стан виконання заявок можна отримати з 8:00 до 17:00. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні ваших питань.

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх