Керуюча компанія “Будсервіс” підводить підсумки роботи у 2021 році

23.12.2021, 10:00 Переглядів: 1 364

 

За поточний рік компанія відремонтувала 8200 м.кв. м'яких покрівель, замінила більше 2500 м.п. трубопроводів та 1040 м.п. електропроводки, відремонтувала 1380 м.п. міжпанельних швів, оновила 13 під’їздів у багатоповерхівках. Крім того, надавалися усі інші послуги, що входять до тарифу на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території.

- Велика увага у 2021 році приділялася поточному ремонту покрівель, адже вони відіграють важливу роль у якості проживання в будинку, особливо в зимовий час. За звітний період спеціалісти компанії відремонтували площу, на дві тисячі квадратів більшу, ніж у минулому році, – розповів директор керуючої компанії “Будсервіс” Сергій Зінченко.

 

Поточний ремонт – це накопичувальна стаття тарифу, а ремонт покрівлі – один з найбільш витратних видів робіт, тому обсяг робіт напряму залежить від рівня оплати послуг співвласниками багатоповерхівок. Завдяки мешканцям, які вчасно та в повному обсязі оплачували житлову послугу, компанія також мала змогу відремонтувати більше 2500 м.п. інженерних мереж: трубопроводів центрального опалення, холодного і гарячого водопостачання, каналізації.

За статтею “поточний ремонт” фахівці компанії оновили 13 під’їздів у багатоповерхівках Кременчука, а також виконали скління вікон на житловому фонді у кількості 75 м.кв.

За статтею “прибирання прибудинкової території” компанія надавала послуги з клінінгу з періодичністю, визначеною у договорі. Також у залежності від пори року проводилися сезонні роботи: у зимовий період – оброблення протиожеледною сумішшю та розчищення снігу, влітку – покоси трави та карантинних бур’янів, восени – прибирання опалого листя. Всього в управлінні компанії “Будсервіс” перебуває близько 28 гектарів прибудинкової території, яка підлягає обслуговуванню.

 

У компанії зауважують, що швидше та ефективніше відновити будинок допомагає перехід з конкурсного типового на прямий договір, завдяки чому мешканці можуть розширити перелік послуг, включивши в нього додаткові послуги або відмовитися від зайвих. Так, будинки за адресами вул.Першотравнева, 45, наб.Л.Дніпрова, 48, вул.В.Набережна, 39, вул.І.Мазепи, 56 впродовж 2021 року вже скористалися перевагами прямих договорів та отримали відремонтовані покрівлі, нові труби, металопластикові вікна у під'їздах тощо. 

Нова можливість, вже доступна як для клієнтів компанії, так і для будинків з ОСББ, – замовлення ремонтів у борг шляхом залучення інвестицій, коли коштів на фонді будинку не вистачає. Керуюча компанія "Будсервіс" пропонує своїм клієнтам виконання ремонту невідкладно, а розрахунок можна буде здійснювати поступово, наприклад, впродовж цілого року, а головне – без відсотків. Для цього треба звернутися до компанії для укладання інвестиційного договору.

- Ми розуміємо, наскільки зношений житловий фонд, і бачимо, наскільки непросто мешканцям накопичувати кошти навіть не стільки на оновлення будинку, як на підтримку його у належному стані. Інвестиційний договір стає тут ніби чарівною паличкою, яка одразу вирішує цю проблему, – підкреслив директор керуючої компанії “Будсервіс” Сергій Зінченко. – Сподіваємось, що у 2022 році цю можливість використають якомога більше багатоповерхових будинків. Ми ж, як компанія-управитель, плануємо у наступному році продовжити ремонти покрівель, під'їздів, інженерних мереж, оперативно усувати аварійні ситуації, доглядати за прибудинковою територією. Затишок та безпека в оселях кременчужан залишається пріоритетним завданням для компанії.

Довідково:

Подати заявку, в тому числі аварійну, отримати консультацію можна за номером цілодобового колл-центру “Будсервіс” у Кременчуці 067 341 41 41.

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Центр обслуговування клієнтів за адресою вул.В.Набережна, 17 проводить прийом відвідувачів з 08:00 до 17:00 з дотриманням карантинних вимог. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх