Життя без шкідників: керуюча компанія “Будсервіс” відзвітувала про планову дератизацію

24.11.2021, 16:30 Переглядів: 1 865

 

У Кременчуці провели планову обробку 243 будинків від гризунів, тарганів та інших шкідників. Про це повідомили у керуючій компанії “Будсервіс”. Роботи проводилися, щоб зменшити ризик виникнення і розмноження небажаних гостей.

- Зараз ми провели другу за рік дератизацію, а також за заявками мешканців - дезінсекцію підвалів багатоповерхівок, що обслуговує компанія. Це роботи, які входять до переліку послуг з утримання будинків і включені до тарифу, - розповідає директор компанії Сергій Зінченко. - Заявок на обробку від комах було значно менше порівняно з літнім періодом, всього 33. Основну увагу в листопаді приділили саме дератизації, тобто боротьбі з гризунами.

Дератизація проводиться шляхом розкладання отрути у підвальних приміщеннях. Вона вироблена для приманки саме гризунів, тому зоозахисникам не варто хвилюватися: ризик зашкодити котам чи собакам, які можуть ховатися у підвалах, мінімальний.

 

Втім, мешканці будинку можуть відмовитися від дератизації, якщо в підвалі живуть коти, адже тварини виконують функцію боротьби з гризунами природнім шляхом. Щоб відмовитися від дератизації, слід звернутися за телефоном гарячої лінії компанії “Будсервіс”: 067 341 41 41, або написати відповідну заяву в Центрі обслуговування клієнтів за адресою вул.В.Набережна, 17 (графік роботи 8:00 - 17:00).

Але фахівці компанії наголошують, що краще не відмовлятися від дератизації та дезінсекції, адже ці послуги включені до Обов'язкового переліку робіт (послуг), витрати на які включаються до складу витрат на утримання багатоквартирного будинку та прибудинкової території (Наказ Мінрегіонбуду від 27.07.2018 №190). І саме надання їх у комплексі забезпечує належний санітарно-гігієнічний, протипожежний, технічний стан будинку та прибудинкової території.


Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх