Задоволеність жителів кременчука роботою керуючих компаній

12.09.2018, 17:15 Переглядів: 763

Вдосконалення діяльності сфери житлово – комунальних послуг, а зокрема керуючих компаній,  є необхідною умовою для підвищення якості життя для жителів нашої країни

 

 Керуючі компанії повинні постійно відстежувати думки споживачів, використовуючи для цього різноманітні форми зворотнього зв'язку.

 Один із ключових елементів системи управління якістю надання послуг є дослідження. Воно визначається шляхом проведення соціально-економічного моніторингу. У ньому провідна роль відводиться клієнту, тому що  з його допомогою можна дізнатися не тільки стан справ у сфері обслуговування клієнті, але і підготувати відмінну базу для проведення подальшого аналізу. А це, в свою чергу, дасть можливість, крім прийняття ефективних управлінських рішень, бути сполучною ланкою між керуючою компанією та її клієнтом. 

 Керівництво компаній «Місто для людей » розуміє наскільки важливо це в реаліях нашого сьогодення.

 Для того що б це дослідження було прозорим і не викликало недовіру до нього з боку жителів нашого міста, керівництвом компаній «Місто для людей» було запропоновано провести оцінку задоволеності мешканців міста Кременчука якістю житлово – комунальних послуг  провідній німецькій маркетинговій компанії GFK.

 

Це дослідження дає можливість не тільки оцінити рівень задоволеності, але і виділити чинники, які більшою чи меншою мірою впливають на її формування, а також оцінити ступінь цього впливу. В результаті, у керівників компаній задіяних у сфері житлово – комунальних послуг,  з'являється дієвий інструмент для аналізу та покращення управлінських рішень.

«Наша компанія готова реалізувати всі намічені плани по оновленню та модернізації свого житлового фонду. Все це можливо здійснити, використовуючи ресурси компанії: є і навчений персонал, і спеціалізована техніка, розроблені кваліфіковані програми.

Але мешканці повинні розуміти, що говорячи про поточні ремонти та утримання житлового будинку, не можна не сказати про найболючіше у сфері житлово-комунального господарства - це неплатежі населення.

                                       

 Адже будинки, як і люди, старіють і потребують особливої уваги, догляду, ремонту, прийняття екстрених заходів. Але, щоб догляд був повноцінним, необхідні кошти на це утримання, а коли їх недостатньо – виникають негативні наслідки, які погіршують життя самих клієнтів.


 Ми зі свого боку з кожним днем намагаємося оновлювати свій житловий фонд,  підвищувати рівень обслуговування наших клієнтів та надавати європейську якість обслуговування в кожен дім»,

- говорить директор ТОВ " Місто для людей Кременчук" » Анатолій Биценко.



Компанія “Місто для людей Кременчук”

Call Centre цілодобовий 

+38 (0536) 70-04-41, +38 (067) 341-41-41

 

Автор: прес-служба МДЛ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх