Що чути в місті?

1.11.2007, 15:11 Переглядів: 1 966
– У першу чергу мене хвилює наша медицина. Вона зараз, як відомо, не безкоштовна. А якість обслуговування хворих у лікарнях дуже невисока.

Любов Олександрівна, пенсіонерка:

– У першу чергу мене хвилює наша медицина. Вона зараз, як відомо, не безкоштовна. А якість обслуговування хворих у лікарнях дуже невисока. Я думаю, що для інвалідів та пенсіонерів лікування можна було б зробити зовсім безоплатним. У нас же пенсії дуже маленькі, а ліків купувати треба багато. До того ж зараз все дорожчає.

Людмила, головний бухгалтер:

– Зараз дуже складно жити. Все дорожчає просто на очах. Ціни підвищуються буквально на все: на продукти в магазинах, бензин тощо. А заробітні плати залишаються такими ж.

Микола Васильович, моряк:

– Я сам із Росії. У місто приїхав нещодавно. Знаєте, мені ваш Кременчук дуже сподобався. Місто здається чисте, компактне, гарне. Усе у вас подобається. Навіть теперішня погода на дворі. Вона просто чудова!
 

Любов Олексіївна, приватний підприємець:

– Думаю, зараз дуже актуальна проблема порядку у  місті. Я ось, наприклад, живу на вулиці Леніна, так тут просто жах! Машини постійно шумлять, увечері у дворі збирається молодь. Так вони так «гуляють», що потрібно викликати міліцію. Усім байдуже на наказ про заборону шуміти після 22 години. А влада з цим ніяк не бореться.

Єгор, школяр:

– Зараз усі школярі думають лише про канікули. Ми просто насолоджуємося тим, що нікуди не треба ходити, а можна спокійно піти, погуляти з друзями. А до школи не хочеться. Я, якщо чесно, просто ненавиджу школу, тому так не хочу, щоб канікули закінчувалися!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх