Чи закінчать ремонт Крюківського мосту до Нового року?

18.10.2007, 15:10 Переглядів: 1 980
Вівторок, 16 жовтня, 16.00.

Альона, студентка:

– Я думаю, що ремонт нашого мосту до Нового року явно не закінчать. А все через те, що там робітники або грають у карти, або їх там взагалі немає. Думаю, багато крюків’ян зі мною згодні і ні задоволені процесом самого ремонту.

Світлана, школярка:

– Я не дуже вірю, що міст зможуть відремонтувати до Нового року, як і обіцяли. Та все ж хочеться сподіватися на чесність наших ремонтників і на те, що нам зроблять подарунок і  відремонтують усе вчасно. А самим ходом роботи я не задоволена.

Віктор, робітник:

– Точно, не встигнуть. Якщо з боку Центру хоч трохи прибрали, то з боку Крюкова –  взагалі жах. Тож з такими темпами праці, мало що можна встигнути. Якщо у квітні мост відкриють – буде добре. Ні якістю, ні швидкістю я, звісно ж, не задоволений.

Наталя, оператор:

– Думаю, якщо робити тільки косметичний ремонт, то, можливо, й устигнемо. А якщо, як і обіцяли, ремонтувати капітально, то є сумніви. Хоча, якщо погодні умови будуть сприятливими, чи не буде форс-мажорних обставин, то, може, й устигнемо до Нового року. Про перебіг ремонтних робіт та про їх якість нічого сказати не можу.

Олег, еколог:

– Ні, точно не встигнемо. А де ж тут робота?  Її взагалі не видно! Все робиться дуже повільно! Так же не можна! Набридло. А про якісь строки зараз зарано судити, подивимося, коли будуть хоч якісь результати.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх