У Києві з 8 по 11 листопада проходив щорічний фестиваль кулінарної творчості, на якому вперше за 20 років побували керівники кременчуцьких шкільних їдалень на чолі з директором державного підприємства «Комбінат студентського харчування» Аллою Лур’є. «Там ми побачили цілі ряди обладнання, меблів та посуду. Помилувалися на сучасний варильний казан, шафу для випікання пиріжків та багато чого іншого», – каже Алла Юріївна. До Кременчука звідти привезли технологічні карти, які дозволять покращити та урізноманітнити продукцію комбінату. До того ж цей фестиваль став поштовхом для розробки нових технологій та рецептів, а також покращення якості кондитерських виробів. Тож можливо у найближчий час школярі та студенти зможуть скуштувати оновлені пиріжки та ватрушки.
Марина СКАЛЬСЬКА
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.