Як можна чесним способом заробити на “круту тачку”?

3.08.2006, 21:08 Переглядів: 2 288
Неділя, 29 липня 2006 року, 19.00

Про секрети багатства “ТелеграфЪ” дізнавався безпосередньо у його володарів – власників дорогих іномарок. Про це читайте у рубриці “Будь багатим” на стор. 10.

Володя, робітник

- Чесним?.. Ну я такого способу не знаю. Тим, хто їздить на крутих машинах, пощастило свого часу. Вони опинилися в потрібному місці. Тепер працюють директорами. Сини їхні теж їздять на таких машинах. Та є й люди, які зайнялися бізнесом. У мене “Жигулі”, хоча теж хотілося б мати дорогу машину. Тружусь, але на “Мерседес” поки що не виходить заробити.

Дядя Вася, водій

- Чесним способом можна заробити хіба що на одне колесо від “Мерседеса”. Решту доведеться вкрасти (сміється). А якщо молодь їздить на таких тачках, то у них і мама, і тато крали до цього. Я вважаю, що так це і є. Я працюю на двох роботах, маю двох дітей, живу в однокімнатній квартирі. Крім цього, в мене нічого немає. Щоправда, є “беушна” “Волга”, 92-го року випуску, яку я брав у кредит. А якщо кажуть, що можна піднатужитись і купити круту тачку в кредит, то я відповідаю, що піднатужитися можна лише в туалеті.

Аня, бухгалтер

- Нема такого способу. Якщо зарплата 500 гривень, то як можна заробити на таку машину? Щоправда, можна мати багатого татка. Втім... Треба, щоб мізки працювали. Бізнес започаткувати, можливо, своє ноу-хау. Новими ідеями можна заробити.

Діма - і студент і робітник

- Треба пограбувати банк! (сміється) Але це образно. А секрети свої я не видаватиму. Якщо про них дізнаються, то всі будуть заробляти на круті тачки. Але, думаю, що чесним способом не заробиш на таку машину. Необхідно мати план, знати схему. І тоді навіть думати не треба. Головне – не розкривати секрет. Кожен буде казати, що працював вуе життя на заводі, що чесно заробив на дорогий автомобіль, якщо не знатимуть його секрета.

Таїса Іванівна, пенсіонерка

- Для цього треба їхати на заробітки. За кордон. Інакше ніяким чесним способом на шикарну машину не заробиш. Я працювала на Півночі 10 років, жила там. Але заробила собі лише на велосипед. Який потім украли. І пенсію собі заробила таку, як усі.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх