Що чути в місті?

29.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 521
Понеділок, 26 червня 2006 року, 17.30.

Людмила Василівна, пенсіонерка

- Останнім часом всі говорять про підвищення цін. Зокрема, на газ. Про те, що нам – пенсіонерам - нічого не прибавляють. Дай Боже, щоб було не гірше. Принаймні, ми сподіваємось на те, що буде хоч так, як зараз. Хай нам прибавлять хоч трохи, щоб ті, хто живуть на пенсію, жили не гірше.

Віктор, стоматолог

- У стоматології останнім часом з’являються нові брекет-системи. В будь-якому віці людина дбає про те, щоб вирівняти зуби. Застосовується нова кераміка без металу. Люди вибирають “призму” тобто нарощування чи реставрацію зубів, а не протези. Коронки вже мало хто ставить, хіба що ті, хто не має матеріальної можливості.

Віка та Віра

- Перша новина зараз – футбол. Кременчук живе спортивним життям. Останною перемогою переймалися всі. Це сильно згуртувало людей. Всі бари були заповнені, всі були біля великих екранів. Кременчук заполонений приїжджими. Всі їдуть до нашого гарного міста, всі у захваті від нього. А ще порадував День молоді у місті. Було веселе свято, яке відзначало багато людей. Гарний був феєрверк!

Сергій, інженер

- Всі тільки й говорять, що про футбол. Народ став більш патріотичним. Всі вболівають за Україну. Це зараз найважливіше. Всі якось відчули, що ми єдина нація. Таке єднання! Навіть політики такого не могли добитися! Це дуже радує. І будемо сподіватися на краще.

Костя, студент

- Та живе місто своїм життям звичайним. Я вдало склав сесію, сюди приїхав відпочивати з Кривого Рогу. Бо тут родичі живуть, повітря чистіше, можна покупатися в Дніпрі. Я кожного року тут відпочиваю.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх