Що чути в місті?

22.06.2006, 18:06 Переглядів: 1 538
Понеділок, 19 червня 2006 року, 13.30.

Сергій, економіст

- У Крюкові живу. Проблема №1-Крюківський міст. Коли аварія там, то доводиться у пробці стояти. А стан мосту? Оце проблема! А решта все політика.

Ігор, студент

- Головне зараз-добре все здати, тобто екзамени, і взагалі добре вчитися, щоб потім знайти гарну роботу, нормально влаштувати своє життя. В основному навчання у вузі цікаве, бо дізнаєшся багато нового про свою майбутню професію. А ось на сесії всі хвилюються, бо кожен же переживає за своє майбутнє.

Наталя, підприємиця

- Я повернулася з далекої поїздки і помітила, що тут брудно, у маршрутках брудно. Але добре, що цвітуть липи, що настав час суниці, вона така смачна! Але, незважаючи на все, Кременчук-найгарніше місто у світі! Ось моєму закордонному супутнику подобається місто, але він помітив, що навколо однакові будинки і однакові балкони.

Віктор, тренер

- Я помічаю, яким популярним стає більярд. На тренування приходять сім’ями. Всі розмови про політичні коаліції відходять на другий план, коли людина бере більярдний кий у руки, незважаючи на вік чи рід діяльності, чи навіть на те, що зараз літо. Адже нині є комфортні приміщення з кондиціонерами, прохолодними напоями.

Сергій, менеджер

- Нині на устах одна-єдина велика новина – Чемпіонат світу з футболу. Він цього разу цікавий, особливий. Те, що очікувалося від багатьох команд, тобто якісь стандартні ситуації, не підтверджується. Команди дивують, в тому числі і наша збірна. Одним словом, нескучно дивитися.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх