Що для вас значить свято День Перемоги, яке відзначається 9 травня?

4.05.2006, 18:05 Переглядів: 4 334
Вівторок, 2 травня 2006 року, 15.30.

Діма, працівник торгівлі

- По-перше, це – день пам’яті, по-друге, просто свято. Людям у цей день весело. Взагалі побільше б таких свят,  щоб молодь могла відпочити. На жаль, мерія не надав значення відпочинку молоді. Ось що було 1 Травня? Лише атракціони. А молоді потрібні концерти. Нічні клуби дорогі...
Але все ж, це свято – два в одному. Це спогади про дідуся, який мені розповідав історії. Він був веселим, чудовим чоловіком, якого всі поважали.

Дмитро, робітник

- Звичайне свято. А разом з тим і незвичайне. Дідусь у мене був військовим, воював. Я його, щоправда, пару раз бачив, але мені мама з татом розповідали про подвиги тих часів. Дуже люблю дивитися фільми про Велику Вітчизняну війну. Зазвичай, це дуже хороші фільми. Дивишся і дивуєшся, як гинули люди, дуже багато людей, гинули почасти безглуздо.

Неля Леонідівна, пенсіонерка

- Мій батько воював і був хорошим солдатом, бо заробив багато нагород. Нині його вже не- має. Але 9 травня залишається святим днем для всіх нас, так само як для наших батьків. Для тих, хто працював для фронту, як моя мама. Ми радіємо, що хоч хтось дожив до цих днів. Старі люди заслужили цю пам’ять, і спасибі державі, що вона їм щось дає. До Дня Перемоги, ось сусідки кажуть, виділили допомогу.

Тарас, школяр

- Багато значить. Ті люди зробили, так щоб були живі мої батьки і я. Я їм вдячний за те, що є моя мама, а якби не було моєї мами, то не було б і мене. Я вдячний їм за їх подвиг. Вони виконали свій обов’язок перед Батьківщиною. Мій дідусь теж брав участь у тій війні.

Іра, мешканка Кременчука

- Для мене це ностальгія за дитинством. Настрій такий – весняний, приємний, веселий. Дитинство, тюльпани, бузок... Велике свято! Відчувається щира повага до переможців, ветеранів. Мені дуже подобається це свято! Не хотілось би, щоб воно пройшло непомітно. На жаль, ветеранів стає все менше. Я їм вдячна за все і дуже їх поважаю.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх