Губернатор Бульба піде працювати в парламент

4.05.2006, 18:05 Переглядів: 2 508
28 квітня під час першої сесії Полтавської обласної ради губернатор Полтавщини, соціаліст Степан Бульба заявив журналістам, що він залишатиме посаду керманича області та піде працювати до Верховної Ради.

Там він лобіюватиме інтереси області

Губернатор Степан Бульба залишає своє крісло у зв`язку з обранням до Верховної Ради і незадовільним підсумком виборів в області
Фото: Дмитрий Бабец

28 квітня під час першої сесії Полтавської обласної ради губернатор Полтавщини, соціаліст Степан Бульба заявив журналістам, що він залишатиме посаду керманича області та піде працювати до Верховної Ради. “Я вже повідомив про це керівництву уряду. Чому саме зараз я прийняв таке рішення? Бо лише вчора були оприлюднені офіційні підсумки виборів. Таке моє рішення пов”язано з підсумками виборів в області. Якби я мав можливість контролювати облраду, я б залишився. Але 15 голосів соціалістів з 90, це не той резерв, що дав би мені можливість бути вільним у прийнятті рішень”,- заявив Степан Бульба. Коли саме Степан Степанович залишить крісло керманича області, залежить від Президента, який має підписати відповдний указ.
Спілкуючись з пресою, Степан Бульба пообіцяв лобіювати інтереси області, працюючи в вищому законодавчому органі держави: “ Я йду до парламенту, але область не забуду. Я є першим секретарем обкому соцпартії і буду відповідальним від фракції соціалістів за Полтавщину. Я щотижня відвідуватиму область і впевнений, що спрацююсь з новою владою. У парламенті я доповнюватиму можливості облдержадміністрації”.
До речі, губернатор вже знайшов собі заміну. Він пропонує на своє місце однопартійця-соціаліста, першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Іноземцева. «Моя позиція - Віктор Іноземцев. Я обговорюватиму цю кандидатуру з керівництвом країни. Іноземцев - соціаліст із 26 жовтня 1991 року. З моменту організації СПУ», - сказав Степан Бульба.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх