Кого з відомих людей ви запросили б на танець? І – чому?

27.04.2006, 17:04 Переглядів: 2 045
29 квітня весь танцюючий світ відзначатиме своє професійне свято - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТАНЦЮ! Ми вітаємо наших танцюючих читачів, а особливо тих, хто погодився відверто відповісти на питання „Телеграфа”..

Інна, економіст

- Із відомих?... Не знаю. Певне, Олександра Пономарьова. Він мені як артист, симпатичний. Не знаю, як він танцює, але співає дуже гарно!
Про свято танців я взагалі нічого не чула. А хотілось би, щоб частіше влаштовували концерти. Бо останнім часом нікуди піти, нікуди дитину повести подивитися. Хотілося б, щоб і діти розвивалися, і нам самим приємно було. Щоб були якісь свята.

Василь, будівельник

- У Кременчуці?.. Мабуть, найвідоміша для мене людина – моя донька Настя, яка займається бальними танцями. Вона достатньо довго захоплюється цим заняттям. Їй подобається. І мені б хотілося лише з нею танцювати. Вона для мене, як для будь-якого тата, ідеал, еталон.

Олександр, юрист

- Якщо із іноземців, то Анжеліну Джолі, вона мені дуже подобається. Навіть не знаю чим. Вона просто якась особлива. А якщо з українок, то або Ані Лорак, або ж дует „Алібі”. Однозначно, у будь-якому випадку, танцював би повільні танці, під щось романтичне.

Марія Михайлівна, член ради ветеранів

- Матицина! Тому що він гарно танцює, і я це знаю. Причому будь-які танці. І вальс, і танго, і фокстрот, і лєзгінку. А я люблю танцювати. Я спеціально вчилася і закінчила свого часу в Харкові курси, починаючи від бальних танців, і до сучасних.

Василь, водій

- Марилю Радович із Польщі. І тацював би з нею повільне танго. Це моя улюблена співачка. Я знаю, що вона чудово танцює. Я бачив її, коли вона виступала на сцені. Я тоді в армії служив у Польщі, але станцювати з нею не довелося.

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх