Крюківська команда-у тому ж складі

27.04.2006, 17:04 Переглядів: 2 107
Минулого четверга, 20 квітня, Крюківська райрада нового скликання провела сесію, на якій депутати затвердили виконком і розподілились по профільних комісіях.

Сформовано районну владу

Фото: Дмитрий Бабец

Відтепер у голови райради Андрія Коваленка немає першого заступника. Натомість серед заступників опинилися вже знайомі кадри. Ще на першій сесії заступником голови з питань роботи ради було обрано Віталія Лисенка. А ось тиждень потому до нього приєдналося ще двоє заступників: Галина Пилипенко, яка курирує гуманітарну сферу, охорону здоров’я, транспорт, підприємництво, торгівлю, та Микола Максимов, який відає промисловістю, житлово-комунальними та земельними питаннями, соціально-економічним розвитком району. Керуючим справами райвиконкому залишився Олег Ворона, у компетенції якого соціальний захист та внутрішня діяльність виконкому.
Крім цих п’яти членів виконкому на чолі з Андрієм Коваленком, до цього органу виконавчої влади увійшли Віктор Коваленко (керуючий Кременчуцькою філією „Приватбанку”), Валентина Головко (заступник голови профкому концерну „Крюківський вагонзавод”) та Олександр Орленко (голова правління ВАТ „Кременчукгаз”). Останній 9-й член виконкому стане відомим після наступної сесії.
На цій же сесії сорок районних депутатів розподілилися по шести комісіях.
Оксана Диба (БЮТ, викладач КДПУ) очолила комісію з питань депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування. Микола Ковган (Партія регіонів, технічний директор ТОВ „Кременчуцький автоскладальний завод”) обраний головою комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку. Олександр Ятченко (Компартія, комерційний директор ПП „Ядро”) став на чолі комісії з питань будівництва, землекористування, житлового та комунального господарства, благоустрою та екології. Микола Литвиненко (СПУ, начальник Кременчуцького обласного госпіталю для інвалідів війни) став головою найчисленнішої депутатської комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я транспорту та зв’язку. Ірину Федько (Партія регіонів, головний лікар Кременчуцького шкірно-венерологічного диспансеру) обрано головою комісії з питань охорони здоров’я, підприємницької діяльності, побутового та торговельного обслуговування.
Олексій Довбня (НСНУ, начальник управління освіти виконкому Кременчуцької міськради) став на чолі комісії з питань освіти, культури, спорту та ЗМІ.
Щодо повноважень райрад, то це питання розглядатиметься депутатами міськради на наступній сесії. Зокрема, це стосуватиметься галузі освіти, міське управління якої ніяк не запрацює на повну силу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх