У СБУшників з’явився дах

27.04.2006, 17:04 Переглядів: 2 004
У працівників СБУ – подвійне свято: напередодні Великодня, 21 квітня, 59 родин працівників Служби безпеки України отримали квартири в перебудованому колишньому гуртожитку на першому Занасипі..
Мер вручив ключи новоселам
Фото: Дмитрий Бабец

Більше п”яти років будинок колишнього гуртожитку СПТУ-16 на першому Занасипі мав статуc довгобуду: через нестачу коштів будівництво ледь-ледь тягнулося. Cпочатку у міської влади не було можливості довести будівництво до кінця. Через кілька років незакінчене будівництво було передано відомству СБУ, і з того часу справа зрушила з місця. Напередодні Великодня будівельні роботи були завершені. 21 квітня перший заступник СБУ України Володимир Тимошенко, перший віце-губернатор Віктор Іноземцев та міський голова Микола Глухов грали роль весільних генералів. Вони вітали новоселів-СБУшників зі святом та вручали їм довгоочікуванні ключі від квартир.
“Я пам”ятаю свою першу квартиру. Вона була однокімнатна, без зручностей, але яке то було щастя”,- згадав перед присутніми свої далекі роки Володимир Тимошенко. Він додав, що “новосели сьогодні найщасливіші люди у місті, і мають знати, що держава робить усе можливе, аби люди, які днюють та ночують на роботі, почували себе захищеними”.
З такими  'надійними і відповідальними сусідами' захищеними тепер почуватимуть себе і мешканці навколишніх будинків.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх